Her får du min opskrift på sund mad i airfryer, som kun tager 10 minutter at tilberede. Laves med kylling, karry, spidskål og gulerødder.
Kan man lave sund mad i airfryer? Ja da, sagtens - og det er tilmed meget hurtigt med denne skønne og velsmagende ret.
Jeg har nemlig lavet en opskrift, hvor du på blot 10 minutter i airfryeren har en lækker ret klar til servering, og den er blandt andet med kylling og spidskål.
Se også: Er Airfryer billigere i strøm end ovn?
Dertil skal du lige lægge lidt tid til at klargøre kylling og grøntsager, men det er altså en både nem og hurtig opskrift til din airfryer.
Opskriften er beregnet til to personer, måske tre, hvis ikke I er alt for sultne. Du kan strække mængden ved at servere den med kogte ris.
Opskrift på sund mad i airfryer
Sund mad i airfryer
Ingredienser
- 300 gram kyllingebryst - i mindre tern
- 2 teskefulde karry
- 1 spiseskefuld olie
- 1 rødløg - halveret, skåret i tynde både
- 3 fed hvidløg - finthakket
- 125 gram spidskål - snittet
- 125 gram gulerødder - i tynde stave eller små tern
- 1 rød peberfrugt - i små tern
- 2 spiseskefulde soja
- 1 spiseskefuld honning
- salt og friskkværnet peber
- 1 citron
Sådan gør du
- Til denne opskrift på sund mad i airfryer starter du med, at gøre kylling og grøntsager klar som beskrevet.
- Kom en lille sjat olie i et fad til din airfryer, og derpå kylling og et par teskefulde karry.
- Luk skuffen og giv dem 5 minutter ved 180 grader.
- Skil de stegte stykker kylling lidt fra hinanden, og hæld grøntsagerne ved. Kom også soja og honning ved sammen med salt og friskkværnet peber.
- Vend den det godt rundt, og steg det ved 180 grader i 5 minutter.
- Vend lidt friskpresset citronsaft i den sunde ret, og så er den klar til servering.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Så nemt laver du sund mad i airfryer, og retten serveres straks. Gerne sammen med et stykke ciabatta eller andet madbrød.
Torben andersen
Denne lækker opskrift med kylling og spiskål,har jeg også fintsnittet rå kartofler bare en eller 2 efter størelse samt lidt selleri syntes også det smager godt.vh. Torben.
Per Mikkelsen
Et lille fif..
Jeg har det med at bruge en frysepose til at “marinere” kød.. tag kylling i posen, drys karry og lidt olie i og så skal det bare “masseres” godt og kom så i airfryeren.. så kan man også skære lidt af olie mængden..
Louise
Kan man godt fordoble opskriften hvis man nu er 4? Eller skal man så lave det over to omgange?
Jeppe Ravn
Den ret kan jeg lave i en wok på samme tid uden fedtstof, så hvor er fidusen?
EVA Amstrup
Hej Holger , tak for de lækre opskrifter, Jeg har en Castronoma air Fryer , men får ikke rigtig mine stege møre , de blir også noget mørke , tror ikke jeg kan følge de forskellige opskrifter , skal jeg sætte gr. Ned og give det længere tid ? Mvh Eva
Jeanne Rosenlund
Enkelt , lätt ,godt.
Prövat. I min nye Air Fray
Holger Rørby Madsen
Hej Jeanne
Mange tak for tilbagemeldingen - det er dejligt at høre.
Alt det bedste
Holger