Prøv lige denne opskrift på kyllingebrød. Det er ristede skiver af brød med en krydret kyllingefars, og det er en let og hurtig aftensmad.
Har du ikke prøvet kyllingebrød før, så har du chancen her.
Det er en simpel opskrift, hvor du kommer en god og krydret kyllingefars på stykker af brød, som derefter steges og ristes på panden.
Som brød kan du bruge skiver af lyst landbrød, fuldkorns toastbrød eller hvad du synes. Men opskriften er bedst med hvedebrød med fuldkorn.
Opskrift på kyllingebrød
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 8 skiver brød - lyst landbrød eller groft toastbrød
- 450 g hakket kyllingekød
- 1 æg
- 3 tsk. kartoffelmel
- oregano - eller græsk krydderi
- 2-3 tsk. dijonsennep
- 2 fed hvidløg - presset (eller efter smag)
- salt - friskkværnet peber
- salat - blandet salat
- 1 rødløg - i meget tynde halve ringe
- 4 spsk. kapers
- smør - og olivenolie til stegning
Sådan gør du
- Rist brødskiverne på begge sider på en brødrister.
- Rør det hakkede kyllingekød sammen med æg, salt, friskkværnet peber, sennep, presset hvidløg, kartoffelmel og oregano eller græsk krydderi.
- Halver brødskiverne og smør den ene side med kyllingefars.
- Opvarm olie og smør i en (slip-let)pande og steg dem med fars-siden nedad, til de er gennemstegte (ca. 5-6 minutter).
- Vend dine kyllingebrød om på den anden side, så brødsiden også bliver stegt i kort tid.
- Forsæt indtil der ikke er flere kyllingebrød.
- Vend skyllede og tørrede salatblade med rødløg og kapers - kom det ovenpå kyllingebrødene, drys med ganske lidt flagesalt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Tips
De færdigstegte kyllingebrød serveres straks - evt. sammen med en tzatziki eller råkostsalat.
Se også disse opskrifter med hakket kylling:
Del dine ideer og tanker med os andre her: