Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Kylling med pancetta, hvidvin og pasta (italiensk opskrift)

Kylling med pancetta, hvidvin og pasta (italiensk opskrift)

Lækker og hurtig hverdagsmad med kylling med pancetta, hvidvin og pasta. Som du kan se på billedet, så er der også både cherrytomater og grønne asparges i retten. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
26
SHARES
FacebookMessenger26PinterestEmailSMS
Opdateret: 7. september 2021 - Udgivet: 9. maj 2017

Her får du en hurtig og god opskrift på kylling med pancetta, hvidvin og pasta, der laves i en pande. Og sovsen er fantastisk god.

Kylling med pancetta, hvidvin og pasta er fremragende mad, som du sagtens også kan servere for gæster,

Sovsen laves med hvidvin, kalvefond og fløde, og har du ikke pancetta, kan det sagtens erstattes med bacon i skiver.

Opskriften er til fire personer.

Ingredienser til kylling med pancetta

4 stykker kyllingebryst
8 skiver pancetta (eller bacon)
1 stort bundt forårsløg
3 fed hvidløg
12 cherrytomater
1 bundt grønne asparges
1 deciliter hvidvin
2 spiseskefulde koncentreret kalvefond
2 deciliter fløde
1 bundt persille
Salt og friskkværnet peber
Lidt Maizena til jævning af sovsen

Fremgangsmåde

  1. Kyllingebrysterne lægges mellem to fryseposer på en skærebræt, og bankes derefter flade. Del dem derefter i to på den lange led, så du nu har otte stykker flad kylling. Krydr dem med salt og friskkærnet peber, og læg lidt hakket persille på hvert stykke kød. Rul dem sammen, og vikl et stykke pancetta (eller bacon) rundt om. Læg med samlingen nedad.
  2. Kom en god sjat olivenolie på en varm pande, og brun nu kyllingerullerne på alle sider.
  3. Skær forårsløg i tre centimeter lange stykker, og snit hvidløgsfed i skiver. Kom det ved kødet.
  4. Tilsæt så hvidvin, og lad det lige koge lindt ind, hvorefter du kommer fløde og kalvefond ved. Fordel også cherrytomater ud over retten, og læg låg på panden. Skru ned for varmen, og lad det nu simre i 13 minutter.
  5. Imens koger du pastaen som anvist på pakken.
  6. Skær asparges i mundrette stykker og kom dem i panden, læg låget på, og lad det stege yderligere et par minutter.
  7. Jævn sovsen med lidt Maizena, der udrøres i en smule koldt vand, og smag til med salt og peber. Hak persille fint, og vend det i retten lige inden servering.

Nyd den dejlige italienske kylling med pancetta sammen med pasta og et godt stykke hjemmebagt ciabattabrød.

Se også mine opskrifter på:

Panforte - italiensk kage

Italiensk oksesteg

Italiensk pasta med pesto

Nem italiensk lasagne

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.