Her får du en hurtig og god opskrift på kylling med pancetta, hvidvin og pasta, der laves i en pande. Og sovsen er fantastisk god.
Kylling med pancetta, hvidvin og pasta er fremragende mad, som du sagtens også kan servere for gæster,
Sovsen laves med hvidvin, kalvefond og fløde, og har du ikke pancetta, kan det sagtens erstattes med bacon i skiver.
Opskriften er til fire personer.
Ingredienser til kylling med pancetta
4 stykker kyllingebryst
8 skiver pancetta (eller bacon)
1 stort bundt forårsløg
3 fed hvidløg
12 cherrytomater
1 bundt grønne asparges
1 deciliter hvidvin
2 spiseskefulde koncentreret kalvefond
2 deciliter fløde
1 bundt persille
Salt og friskkværnet peber
Lidt Maizena til jævning af sovsen
Fremgangsmåde
- Kyllingebrysterne lægges mellem to fryseposer på en skærebræt, og bankes derefter flade. Del dem derefter i to på den lange led, så du nu har otte stykker flad kylling. Krydr dem med salt og friskkærnet peber, og læg lidt hakket persille på hvert stykke kød. Rul dem sammen, og vikl et stykke pancetta (eller bacon) rundt om. Læg med samlingen nedad.
- Kom en god sjat olivenolie på en varm pande, og brun nu kyllingerullerne på alle sider.
- Skær forårsløg i tre centimeter lange stykker, og snit hvidløgsfed i skiver. Kom det ved kødet.
- Tilsæt så hvidvin, og lad det lige koge lindt ind, hvorefter du kommer fløde og kalvefond ved. Fordel også cherrytomater ud over retten, og læg låg på panden. Skru ned for varmen, og lad det nu simre i 13 minutter.
- Imens koger du pastaen som anvist på pakken.
- Skær asparges i mundrette stykker og kom dem i panden, læg låget på, og lad det stege yderligere et par minutter.
- Jævn sovsen med lidt Maizena, der udrøres i en smule koldt vand, og smag til med salt og peber. Hak persille fint, og vend det i retten lige inden servering.
Nyd den dejlige italienske kylling med pancetta sammen med pasta og et godt stykke hjemmebagt ciabattabrød.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Del dine ideer og tanker med os andre her: