Få min nemme opskrift på kylling med jordskokker og fennikel, der nemt laves i et fad sammen med en lækker sovs. Også god som gæstemad.
Kylling med jordskokker og fennikel er en virkleig nem og lækker ret, som er god både til hverdag og de mere festlige lejligheder.
Retten er rimelig simpel at lave, og den er med en virkelig lækker sovs. Det hele tilberedes færdig i et fad i ovnen.
Jeg har omviklet kyllingekødet med parmaskinke, men du kan også bruge serrano, og kyllingen kan krydres som ønsket.
Se også de populære opskrifter på:
Opskrift på kylling med jordskokker

Kylling med jordskokker
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Sovs til kylling med jordskokker: Kom 3 deciliter vand i en gryde sammen med 2,5 deciliter madlavningsfløde, 1 terning grøntsagsbouillon, 2 teskefulde sennep og 1 teskefuld oregano, og kog det op. Jævnes til passende konsistens med 1 spiseskefuld majsstivelse, der er udrørt i en smule koldt vand, og smages til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
- 600 gram jordskokker skæres ud i mundrette stykker og kommes i et ovnfast fad sammen med 1 fennikel, der er skåret i mindre stykker og 1 løg, der hakkes groft. Krydr med lidt salt og peber.
- Hæld sovsen over grøntsagerne og vend det rundt.
- Krydr 4 kyllingebryst med kyllingekrydderi eller andre krydderier som paprika, BBQ-krydderi eller hvad du synes. Vikl 4 skiver parmaskinke om kyllingestykkerne og læg dem øverst i fadet.
- Giv det hele 25 minutter ved 200 grader varmluft.
Næringsindhold
Få tilsendt opskriften på mail
Servering
Kylling med jordskokker og fennikel serveres straks, og gerne sammen med et godt stykke brød og en broccolisalat. Så bliver det ikke meget bedre.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Bemærk: Ingen bindingsperiode
Holger Rørby Madsen
Tak fordi du bruger opskriften, og skriv gerne hvad du synes om den her.