Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Kylling med baconsvøb og champignon sauce

Kylling med baconsvøb og champignon sauce

kylling med baconsvøb og champignonsauce
4.6 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
261
SHARES
FacebookMessenger261PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på kylling med baconsvøb og champignon sauce. En skøn hverdagsret, som kan serveres med ovnstegte kartofler og ærter.

Kylling med baconsvøb og champignonsauce er skøn aftensmad, der både er populær hos børn og voksne.

Her krydres stykker af kyllingebryst, hvorefter der vikles et par stykker bacon om. Det er meget nemt.

Retten serveres med en særdeles lækker champignonsauce, der både er cremet og fyldig - og dertil de ovnstegte kartofler og ærter.

Kyllingeretten kan naturligvis også serveres med andet tilbehør, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kylling med baconsvøb

Kylling med baconsvøb

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 25 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her får du min opskrift på kylling med baconsvøb og champignon sauce. En skøn hverdagsret, som kan serveres med ovnstegte kartofler og ærter.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

Ovnstegte kartofler
  • 650 g kartofler (små, delt i kvarte)
  • olivenolie
  • hvidløgspulver
  • paprika
  • salt og friskkværnet peber
Kylling med baconsvøb
  • 4 stk. kyllingebryst
  • hvidløgspulver
  • paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 8 skiver bacon
Champignonsauce
  • 250 g champignon (delt i kvarte)
  • 1 stort løg (hakkes fint)
  • 4 dl fløde
  • 2 spsk soja
  • 1 citron
  • salt og friskkværnet peber
Ærter
  • 400 g ærter (frosne, koges et minut)

Få de bedste opskrifter på mail med Madens Verdens nyhedsbrev

Tilmeld dig her

Fremgangsmåde

  1. Ovnstegte kartofler: Kartofler skæres i kvarte, og du behøver ikke skrælle dem. Kommes i et ovnfast fad, og vendes med en god sjat olie, hvidløgspulver, paprika, salt og friskkværnet peber. Bages i ca. 35-40 minutter ved 200 grader varmluft. Kan med fordel vendes rundt et par gange undervejs.
  2. Kylling med baconsvøb: Kyllingebryst fileter krydres med hvidløgspulver, paprika, salt og friskkværnet peber. Vikl to stykker bacon om hvert stykke kylling, og læg dem på bageplade med bagepapir. Pensles med lidt olie. Bages ca. 20-25 minutter sammen med kartoflerne i ovnen. Altså ved 200 grader varmluft.
    kyllingefilet omviklet med bacon
  3. Champignonsauce: Champignon ristes af på en varm pande, og løg tilsættes sammen med et par spiseskefulde smør. Sauteres ca. et minut mere. Tilsæt fløde sammen med soja, og lad det creme lidt ind. Smages til med friskpresset citronsaft, salt og peber. Pas på med saltet!
  4. Ærter: Ærterne koges et minut i letsaltet vand, hvorefter koldt vand hældes ved. Står to minutter, vandet hældes fra og ærterne er klar.

Næringsindhold

Kalorier175kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Note

Kylling med baconsvøb og champignonsauce serveres med de ovnstegte kartofler og ærter.

Det er en lækker og velsmagende middagsret, som er populær hos både børn og voksne.

Hvad vil du spise i aften? Her er inspiration til aftensmad.

Vild med kylling? Her er flere lækre retter til dig:

Kylling i paprika flødesovs med spidskål og ris

Kyllingemix med pommes frites og broccoli

Fad med kylling, ovnbagte kartofler og champignon flødesovs

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Tine Friis Jensen skriver

    april 11, 2025 at 1:27 pm

    Nem og ligetil. Smager dejligt 🐱

    Svar
  2. Jytte Therkildsen skriver

    august 15, 2024 at 4:10 pm

    Dejlig og nem ret der smager dejligt

    Svar
  3. Hanne Saks skriver

    juni 13, 2024 at 12:29 am

    En dejlig middagsret

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Bliv medlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Er du glad for opskrifterne på Madens Verden? Bliv medlem nu og støt op om den fortsatte udvikling. Så kan du logge ind på Madens Verden, slippe for annoncer, og få en række andre fordele. Vi takker for støtten.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode!

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required