Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Kalkunspyd

Kalkunspyd

grillede kalkunspyd med el ras hanout
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
FacebookMessengerPinterestEmailSMS
Opdateret: 6. juli 2024 - Udgivet: 28. juni 2024

Sådan laver du grillede kalkunspyd med ras el hanout. En nem opskrift på spyd med kalkun og krydderi, der også sagtens kan steges på pande.

Grillede kalkunspyd med masser af smag. Og så er de meget nemme at lave.

Her er kalkunkødet marineret med ras el hanout, der er er en velsmagende krydderiblanding fra Nordafrika og Mellemøsten, men du kan også blot krydre spyddene med salt, peber, paprika, karry eller hvad du ellers har lyst til.

Du kan lade kalkunkødet marinere i et par timer, som giver det endnu mere smag, men det kan også godt tilberedes med det samme.

Et godt tip til grillning af spyd med kød er, at du kun vender det en enkelt gang. Grill det ved en lavere varme i ca. 5 minutter, hvorefter det vendes og steges færdigt i 5 minutter på den anden side.

Se i øvrigt også min opskrift på grøntsagsspyd med kartofler, squash og persilleolie.

Opskrift på kalkunspyd

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kalkunspyd

5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 265
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g kalkunbryst
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk Ras el hanout - eller mere
  • salt
  • træspyd
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Til grillede kalkunspyd starter du med at skære 600 gram kalkunbryst ud i tern. Jeg laver dem gerne på ca. 3 gange 3 centimeter.
  2. Læg kalkunternene i en skål eller frysepose sammen med 0,5 deciliter olivenolie, 2 teskefulde Ras el hanout og salt.
  3. Fordel smagsstofferne godt på kalkunkødet. Du kan med fordel lade kalkunkødet trække i 1 time eller 2 i køleskabet. Men du kan også allerede nu hoppe videre til næste punkt.
  4. Træk de krydrede kalkuntern på træspyd. Spyddene kan med fordel lægges i koldt vand en halv time før brug. så du ikke risikerer de antændes under grillningen.
  5. Kalkunspyddene grilles ved direkte varme i ca. 5 minutter på hver side. Du skal kun vende dem én gang. Grilles ved lav varme så de ikke brænder på.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 265kcalKulhydrater: 1gProtein: 32gFedt: 15gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 10gTransfedt: 0.02gKolesterol: 81mgNatrium: 891mgKalium: 376mgKostfibre: 0.4gSukker: 0.1gVitamin A: 47IUVitamin C: 0.02mgCalcium: 37mgJern: 1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De grillede kalkunspyd serveres straks, og gerne sammen med en sund spidskålssalat eller broccolisalat.

Er til mere krydret tilbehør, kan du servere en couscous med ras el hanout, tomater og mynte til. Velbekomme.

Se også mine populære opskrifter med kalkun:

Kalkun med spinat og soltørrede tomater

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Italiensk kalkungryde - den sunde gryderet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Holger Rørby Madsen skriver

    juni 28, 2024 at 12:48 pm

    Tak fordi du bruger denne opskrift, og kom gerne med din vurdering af den.

    Svar

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required