• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
1
SHARE
FacebookMessenger1PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 19. november 2024 - Udgivet: 8. marts 2024

Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata.

Kalkunschnitzler med pasta er en nem og hurtig ret, der samtidig heller ikke indeholder hverken smør eller fløde.

I stedet serveres kalkunretten med en lækker tomatsauce, der nemt laves i panden.

Kog pastaen lige inden servering, da den ikke må stå og vente. Bruges en frisk pasta er kogetiden meget kort, og derfor laves den til sidst. Anvendes frisk pasta skal du måske starte med lidt tidligere.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kalkunschnitzler med pasta

kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

5 fra 1 stemme
Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Kalorier: 601
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 4 kalkunschnitzler - på ca. 175 gram/stk.
  • 2 spsk olivenolie - til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g champignon - delt i kvarte
  • 1 løg - hakket
  • 4 fed hvidløg - hakket
  • 1 rød peberfrugt - i mindre tern
  • 400 g tomatpassata - eller 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk rosmarin - hakket
  • 3 spsk citronsaft - friskpresset
  • 400 g pasta - koges al dente

Fremgangsmåde
 

  1. Til kalkunschnitzler med pasta skal du bruge 4 kalkunschnitzler, som du kan skære ud af et stykke kalkunbryst eller købe udskåret i dit supermarked. Gør også alle grøntsagerne klar som beskrevet.
  2. Brun kalkunschnitzlerne ved en høj varme på en tør pande (en slip-let pande), så de får en god stegeskorpe. Skru så lidt ned for varmen og kom 2 spsk olivenolie på panden. Steg dem færdige, og afhængig af tykkelsen skal de have ca. 5 minutter på hver side. Krydres med salt og friskkværnet peber og lægges til side.
  3. Stil panden tilbage på kogepladen og skru op for varmen, så panden er godt varm. Brun 200 g champignon i et par minutter så de får en god farve, og tilsæt så 1 løg, 4 fed hvidløg og 1 rød peberfrugt.Steg et par minutter mere og vend løbende rundt undervejs.
  4. Skru lidt ned for varmen og kom 400 g tomatpassata på panden sammen med 2 spsk rosmarin. Smag til med 3 spsk citronsaft, salt og peber.
  5. Lad det simre ved svag varme mens du koger 400 g pasta. Ønskes lidt mere tomatsauce kan du tilsætte lidt mere tomatpassata eller vand. Men den må gerne være lidt koncentreret.

Næringsindhold

Kalorier: 601kcalKulhydrater: 68gProtein: 59gFedt: 11gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 182mgNatrium: 1168mgKalium: 771mgKostfibre: 4gSukker: 7gVitamin A: 1444IUVitamin C: 54mgCalcium: 58mgJern: 5mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kalkunschnitzler med pasta serveres straks sammen med tomatsaucen og en god salat. Velbekomme.

Se også mine opskrifter på:

Kalkun i sennepssauce med gulerødder

Ungarske kalkunsteaks i paprika

Italiensk kalkungryde - den sunde gryderet

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Forsiden lige nu

billede med mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør
Mørbrad med asparges, kartofler og salviesmør→ Se opskriften
Nemme krebinetter med let sommerfrikassé opskrift
Krebinetter med let sommerfrikassé→ Se opskriften
Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.
Stegt fennikel med ærter og grønne asparges→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
billede med ærtegryde
Ærtegryde (opskrift på nem og hurtig gryderet med ærter)→ Se opskriften
kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required