• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressing

Kalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressing

billede med kalkunsalat
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
13
SHARES
FacebookMessenger13PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 22. marts 2024 - Udgivet: 28. juli 2018

Her får du den bedste opskrift på en nem kalkunsalat, der laves med kalkunbryst og masser af sunde grøntsager og salat. God som hovedret.

Kalkunsalat er nem at lave hvis du har en rest kalkunbrystfilet til overs fra dagen før.

Her skæres kalkunbrystet ud i mindre tern, og så har du hurtigt en nem og lækker kalkunsalat.

Du kan selvfølgelig også stege et stykke kalkunbryst til salaten, eller eventuelt anvende kyllingebryst. Her er opskriften på stegt kalkunbryst i ovn.

Denne salat med kalkun vendes med en hjemmelavet karrydressing.

Opskriften er til fire personer, og kalkunsalat er fin som hovedret, hvor den serveres med et stykke brød af nem dej til.

Opskrift på kalkunsalat

billede med kalkunsalat
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kalkunsalat - nem salat med kalkun og karrydressing

5 fra 2 stemmer
Her får du den bedste opskrift på en nem kalkunsalat, der laves med kalkunbryst og masser af sunde grøntsager og salat. God som hovedret.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Kalorier: 360
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 500 g kalkunbryst - stegt
  • 200 g bacon - i tern
  • 75 g salat
  • 1 rødløg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk
  • 200 g tomater - små
  • 1 håndfuld persille
Karrydressing
  • 4 spsk olivenolie
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk dijonsennep
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 tsk sukker
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at stege 200 g bacon sprøde på en varm pande, og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Så slipper du får den værste omgang fedt.
  2. 500 g kalkunbryst skæres ud i mindre tern. Det er færdigstegt kalkun. Du kan også skære fersk kalkunbryst ud i tern, og stege det 8-10 minutter på en varm pande så det er gennemstegt.
  3. 75 g salat skylles og slynges tør, hvorefter den kommes i en salatskål.
  4. 1 rødløg og 1 bundt forårsløg snittes i tynde skiver og kommes ved.
  5. 1 agurk halveres og skæres derefter i skrå skiver, mens 200 g tomater halveres eller snittes i mindre stykker, og kommes i salaten.
  6. Kom så bacontern og kalkuntern ved, hak 1 håndfuld persille fint og tilsæt også den.
  7. Lav din karrydressing ved at røre eller piske 4 spsk olivenolie sammen med 2 tsk karry, 2 tsk dijonsennep, 3 spsk citronsaft og 2 tsk sukker, hvorefter dressingen smages til med salt og friskkværnet peber. Eventuelt også med mere karry, så du får den rette styrke på din karrydressing.
  8. Hæld karrydressingen over kalkunsalaten, og vend den forsigtigt rundt, så smagen fordeles.

Næringsindhold

Kalorier: 360kcalKulhydrater: 11gProtein: 39gFedt: 19gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.01gKolesterol: 68mgNatrium: 1877mgKalium: 673mgKostfibre: 3gSukker: 6gVitamin A: 1420IUVitamin C: 21mgCalcium: 68mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Den færdige kalkunsalat med karrydressing serveres straks sammen med friskbagt brød, og den er mættende nok til at gå som en hovedret.

Mængden af de enkelte ingredienser kan selvfølgelig varieres som du synes.

Relaterede opskrifter

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

5 fra 1 stemme
Min opskrift på kalkunschnitzler med pasta og en lækker sauce, der bla. laves af ristede champignon, peberfrugt og tomatpassata.
Gå til opskrift
kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Kalkunbryst i airfryer (med hvidløg og persille)

5 fra 3 stemmer
Min opskrift på kalkunbryst i airfryer. Her tilberedes kalkunbrystfilet med hvidløg og persille, og kalkunstegen dækkes med serrano skinke.
Gå til opskrift
kalkunbryst i airfryer

Kalkun i paprikasauce med champignon

4.9 fra 7 stemmer
Her får du min opskrift på kalkun i paprikasauce. En både nem og hurtig kalkunret, der laves i pande og serveres med pasta eller kogte ris.
Gå til opskrift
billede til kalkun i paprikasauce
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Mariana Perju

    august 19, 2024 at 9:05 pm

    Ja tak

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Billede af laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs.

Laks med sommerkål, ærter, kartofler og lækker sovs

Billede af kotelet a la milanese.

Kotelet a la Milanese - panerede koteletter fra Italien

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Forsiden lige nu

kartoffelgratin med oksekød
Kartoffelgratin med oksekød→ Se opskriften
Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.
Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse→ Se opskriften
Krydrede kødboller opskrift med ras el hanout
Krydrede kødboller (opskrift med ras el hanout)→ Se opskriften
sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater
Sommerfuglepasta med hakket kylling og tomater→ Se opskriften
billede med skærekager
Skærekager (de bedste opskrifter på lækker skærekage)→ Se opskriften
Flytte hjemmefra opskrifter
Flytte hjemmefra opskrifter - nemme og billige retter til unge→ Se opskriften
spansk kylling
Spansk kylling i fad med kikærter, blomkål og chorizo→ Se opskriften
billederesultat for råstegte gulerødder med spidskål
Råstegte gulerødder med spidskål→ Se opskriften
sprøde blomkålsnuggets med cornflakes
Sprøde blomkålsnuggets med knuste cornflakes - nem opskrift→ Se opskriften
pasta med adamamebønner
Pasta med edamamebønner - pastaret med sojabønner→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required