Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Hvidkålsgryde

Hvidkålsgryde (nem og lækker gryderet med hvidkål)

hvidkålsgryde
4.6 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
54
SHARES
FacebookMessenger54PinterestEmailSMS
Indhold
  • Hvidkålsgryde
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hvidkålsgryde
  • Noter
  • Kommentarer

Hvidkålsgryde

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.6 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 45 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Her er en skøn opskrift på hvidkålsgryde. En lækker gryderet med hvidkål, hakket svinekød og karry. God og nem aftensmad til hele familien.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 lille hvidkål (ca. et kilo, snittes fint)
  • 2 løg (hakkes fint)
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 tsk karry
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl bouillon
  • 2 tsk timian (tørret)
  • 1-2 spsk engelsk sauce
  • salt og friskkværnet peber (friskkværnet peber)

Fremgangsmåde

  1. Hvidkål snittes fint, og du skal bruge ca. et kilo til denne hvidkålsgryde.
  2. Smelt lidt smør eller olie i en gryde og svits karry, så du karrysmagen rigtig frem.
  3. Tilsæt hakket svinekød og løg, lad det svitse med under omrøring.
  4. Bland hvidkål i og svits den under omrøring. Hvidkålen fylder en del, men falder noget sammen under tilberedningen.
  5. Tilsæt de hakkede tomater, bouillon, timian og lidt engelsk sauce.
  6. Lad din hvidkålsgryde simre under låg i 45-60 minutter. Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. lidt friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Kalorier160kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på hvidkålsgryde

Hvidkålsgryde er en lækker gryderet med hvidkål og hakket svinekød, og retten er meget nem at lave.

Som navnet siger, så tilberedes hvidkålsgryden i en gryde, hvor du nemt samler hele retten. Så den er altså virkelig nem at tilberede.

Smagen kommer også fra lidt karry og engelsk sauce, og du kan tilsætte mere karry, hvis du er til det. Men smag dig frem.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Noter

Den færdige hvidkålsgryde kan serveres med kartofler, ris eller pasta - det er helt op til dig.

Pynt evt. gryderetten med lidt friske krydderurter ved servering.

Se flere lækre opskrifter med hvidkål:

  • Kylling med hvidkål, karry og gulerødder
  • Kålbudding - sønderjysk ret med hvidkål og fars
  • Hvidkålsrouletter eller kåldolmere
  • Gisou med oksekød og ris)
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af kalkun tournedos.
    Kalkun tournedos (med knust kartoffel og pebersovs)
  • Billede af vestjysk krogryde.
    Vestjysk krogryde (med peberfrugt, svinekød og masser af smag)
  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer, der støtter op om vores store madunivers.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required