• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Kylling med hvidkål, karry og gulerødder

Kylling med hvidkål, karry og gulerødder

kylling med hvidkål
4.7 fra 20 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
339
SHARES
FacebookMessenger339PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 29. november 2021 - Udgivet: 29. november 2021

Her får du min opskrift på kylling med hvidkål. Lækker og nem aftensmad med hakket kylling, hvidkål, karry og gulerødder. God familieret.

Kylling med hvidkål er en både nem, sund og rimelig hurtig ret at tilberede, og så er hvidkålen jo super sund.

Du kan denne ret i enten en stor pande eller stor gryde, men der skal være god plads, da hvidkålen fylder en del.

Hvidkål kan i øvrigt sagtens udskiftes med spidskål, og du kan krydre retten som du synes. Paprika passer også fint i den.

Kylling med hvidkål er en ret til at få tømt lidt ud i køleskabet, hvor du kan anvende forskellige slags grøntsager.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Opskrift

kylling med hvidkål
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Kylling med hvidkål, karry og gulerødder

4.70 fra 20 stemmer
Her får du min opskrift på kylling med hvidkål. Lækker og nem aftensmad med hakket kylling, hvidkål, karry og gulerødder. God familieret.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 200
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 rødløg - finthakket
  • 4 fed hvidløg - finthakket
  • 400 g hakket kylling
  • 600 g hvidkål - snittet fint
  • 200 g gulerødder - i små tern
  • 3 tsk karry
  • 1 tsk spidskommen - stødt
  • 5 spsk soja
  • 2 dl fløde
  • 1 citron - lidt friskpresset saft
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
 

  1. Start med at gøre grøntsagerne klar, hvor hvidkål snittes fint, gulerødder skæres i små tern og både løg og hvidløg snittes fint.
  2. Varm en pande op ved en god varme. Du kan også anvende en stor gryde, men husk der skal være god plads til især kålen, der fylder godt i starten.
  3. Kom en god sjat olie på panden, og den skal du ikke spare på. Regn med at du skal bruge cirka en halv deciliter olie.
  4. Sauter så hurtigt løg og hvidløg, hvorefter det hakkede kyllingekød kommes på panden. Fordeles godt ud og steges igennem i ca. 4-5 minutter.
  5. Så kommer du snittet hvidkål på sammen med gulerødder, karry og spidskommen. Lad det svitse med i 4-5 minutter.
  6. Tilsæt så lidt fløde i ønsket mængde, og jeg plejer at bruge ca. 2 deciliter.
  7. Lad din kylling med hvidkål stege i ca. 10 minutter, så kålen er mør.
  8. Smag til med lidt citronsaft, salt og friskkværnet peber. Der også kommes lidt mere karry ved, og ønskes en mere spicy ret, kan du tilsætte lidt chili.

Næringsindhold

Kalorier: 200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Kylling med hvidkål serveres straks.

Kom eventuelt retten i et pænt fad, og drys med lidt finthakket persille.

Du kan eventuelt servere et godt stykke groft brød til.

Se også disse opskrifter:

Kålbudding - sønderjysk ret med hvidkål og fars

Ild i røret

Gisou - lækker hvidkålsgryde med oksekød og ris

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Jan Jensen

    juni 05, 2024 at 6:25 pm

    Må jeg foreslå, at man bytter fløden ud med kokosmælk?

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 29, 2025

Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé

Ugens madplan uge 29

Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen

Billede af pighvarsalat.

Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk

Billede af stegt fennikel med ærter og grønne asparges.

Stegt fennikel med ærter og grønne asparges

Billede af blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse.

Blomkål med brunet smør, kapers, citron og karse

Ugens madplan uge 28

Ugens madplan uge 28 med lækker aftensmad til hele ugen

Forsiden lige nu

Lasagne retter under 500 kalorier
10 madopskrifter på retter med under 500 kalorier→ Se opskriften
Ugens madplan uge 29
Ugens madplan uge 29 byder på dejlig aftensmad til hele ugen→ Se opskriften
Billede resultat for tilbehør til aftensmad
12 opskrifter på tilbehør til aftensmad→ Se opskriften
wok med edamamebønner og kylling
Wok med edamamebønner og kylling→ Se opskriften
billederesultat for havregrødsboller
Opskrift på lækre havregrødsboller→ Se opskriften
Hvad skal vi have at spise?
Hvad skal vi have at spise? Her får du 9 lækre retter→ Se opskriften
billede med frugttærte
Frugttærte→ Se opskriften
Ugens vine uge 29, 2025
Ugens vine uge 29, 2025 med gode vine fra New Zealand og boblende rosé→ Se opskriften
billede med hindbærsnittetærte
Hindbærsnittetærte med mazarin og lækkert fyld→ Se opskriften
billede for den du ved nok kage
Den du ved nok kage - nem opskrift på chokoladedrømmekage→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required