Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Snacks og søde sager › Hvide Rocky Roads med marshmallow og cornflakes

Hvide Rocky Roads med marshmallow og cornflakes

Hvide Rocky Roads
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMS

Hvide Rocky Roads med små, kulørte skumfiduser, mandler og cornflakes er lynhurtige at lave. Og så ser de festlige ud. Her er opskriften.

Hvide Rocky Roads er en sjov ting til slikskålen, hvis du vil lave noget hjemmelavet i en fart.

Det tager ikke mange minutter at lave. Dog skal Rocky Roads lige ligge på køl mindst en time, før de kan skæres ud og spises.

Det eneste, der er at gøre, er at smelte den hvide chokolade, smutte og hakke mandler og så blande det med små marshmallows samt cornflakes.

Opskrift på hvide Rocky Roads

Hvide Rocky Roads med marshmallow og cornflakes

Karen SenecaKaren Seneca
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Hvide Rocky Roads med små, kulørte skumfiduser, mandler og cornflakes er lynhurtige at lave. Og så ser de festlige ud. Her er opskriften.
Antal: 12 stk
Ret: Søde sager
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 200 g hvid chokolade
  • 1 dl skumfiduser små kulørte
  • ½ dl mandler smuttede, hakkede
  • 1 dl cornflakes
  • 2 spsk kokosmel

Fremgangsmåde

  1. Kom mandlerne i en lille gryde med vand, kog op og lad dem koge i et par minutter. Hæld vandet fra og smut mandlerne. Hak dem derefter meget groft.
  2. Bland mandler, kokos, cornflakes og marshmallows/skumfiduser i en skål.
  3. Sæt vand over i en gryde til at smelte chokoladen i et vandbad.
  4. Kom to tredjedele hvid chokolade i en skål, sæt skålen ned i det kogende vand og lad chokoladen smelte. Det er vigtigt, at der ikke kommer vand i skålen med chokolade, for så bliver chokoladen grynet.
  5. Når chokoladen er smeltet, tager du skålen op og blander den sidste tredjedel chokolade i den smeltede chokolade, så også det smelter. Vent et minut med at blande det i dit fyld.
  6. Nu blander du hele molevitten, men du skal lige holde en smule igen med alle de tørre ingredienser for at være sikker på, at du har chokolade nok til at smøre dem alle sammen ind i den.
  7. Klip et stykke bagepapir ud efter din - gerne firkantede - form og hæld så blandingen derned. Sæt på køl i mindst en time, hvorefter du kan skære dem i kvadrater eller bryde dem ud i uens stykker.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips og opskrifter

Du kan bruge alt, det du kan lide, i Rocky Roads. Fra kokosmel og digestive-kiks til cornflakes, nødder og maltesere.

Det kommer sig ikke så nøje med vægten på, hvor mange skumfiduser og andet fyld du kommer i. Vil du have meget chokoladesmag, skal du hælde mindre fyld i.

Er du mest vild med selve fyldet, ja, så doserer du mindre chokolade.

Her er opskrifter på andre søde sager, der er inspireret af USA:

Rocky Road med skumfiduser og saltkaramel
Rocky Road er amerikansk, når det er bedst. I denne opskrift er der saltkaramel-chokoladen vendt med nødder, maltesers og skumfiduser.
Se opskriften her
Rocky Road tæt på
Popcakes med chokoladeovertræk
Popcakes med chokoladeovertræk er nogen af de mest bedårende kager der findes. De kan pyntes til at passe til en hver anledning.
Se opskriften her
Popcakes med chokoladeovertræk
Karamelpopcorn - sprøde, søde og salte
Karamelpopcorn smager vanvittig godt. De bliver sprøde, salte og søde. Opskriften er et hit til hele familien, når der skal hygge på bordet.
Se opskriften her
Karamelpopcorn
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Bagte rabarber
    Bagte rabarber (opskrift på rabarber bagt i ovn)
  • billede med hjemmelavede mælkesnitter
    Hjemmelavede mælkesnitter (sådan laver du dem nemt)
  • marcipan med nutella og hvid chokolade
    Marcipan med nutella og hvid chokolade
  • Marengsspøgelser til Halloween
    Marengsspøgelser direkte til Halloween

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required