Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør

billederesultat for hvidløgssmør
4.8 fra 25 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
189
SHARES
FacebookMessenger189PinterestEmailSMS

Her er den bedste opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør, der laves med smør, hvidløg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidløgssmør.

Det er utroligt nemt at lave hjemmelavet hvidløgssmør, der jo kan bruges til mange gode ting.

Det er godt til nybagt brød, men også til bøffer, pakker med grøntsager på grillen og meget andet.

Mængde af hvidløg

Hvidløgssmørret kan justeres i styrke som du synes, men jeg foretrækker selv et par hvidløgsfed til 125 gram smør.

Hvor smørret så får en karakteristisk hvidløgssmag uden det bliver for meget, Men du kan sagtens tilsætte mere hvidløg.

Opskriften er til cirka fire personer, hvor hvidløgssmørret blandt andet anvendes til at lægge ovenpå en god bøf.

Opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør

Hjemmelavet hvidløgssmør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 25 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
På køl - mindst: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 5 minutter min
Her er den bedste opskrift på hjemmelavet hvidløgssmør, der laves med smør, hvidløg, persille og citronsaft. En virkelig nem hvidløgssmør.
Antal: 4 personer
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 125 g smør (gerne økologisk smør)
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille (finthakket)
  • 1 spsk citronsaft (friskpresset)

Fremgangsmåde

  1. Smør skæres i mindre tern og kommes i en skål.
  2. Fed pilles og presse derefter ned i smørret. Her er anvendt to almindelig fed hvidløg, men prøv dig frem og find den mængde hvidløg, der passer dig bedst.
  3. Persille hakkes fint og kommes ved sammen med lidt citronsaft.
  4. Ælt nu hvidløgssmørret godt igennem, hvor du bruger dine hænder.
  5. Læg det færdigæltede hvidløgssmør på et stykke bagepapir, og rul bagepapiret sammen om det.
  6. Enderne drejes sammen som du kender det fra en nytårsknallert, og derefter lægges smørret på køl. Her må det gerne lægge i mindst en time, gerne længere.

Næringsindhold

Kalorier227kcalKulhydrater1gProtein0.4gFedt25gMættet fedt16gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt7gTransfedt1gKolesterol67mgNatrium202mgKalium23mgKostfibre0.1gSukker0.1gVitamin A866IUVitamin C3mgCalcium12mgJern0.1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så dit hjemmelavede hvidløgssmør klar til anvendelse - og det er blandt andet perfekt i tynde skiver på en bøf.

Se også disse opskrifter med hvidløg:

  • Svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør og persille
  • Pasta med hvidløgssmør - nemt, hurtigt og lækkert
  • Grønne bønner med hvidløgssmør
  • Kartofler og gulerødder i pakke med hvidløgssmør
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required