Her får du en skøn opskrift på svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør og valnødder, der laves i et fad med masser af champignon. God som gæstemad.
Svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør er en dejlig ret til aftensmad, og du kan sagtens også bruge retten som gæstemad.
Retten er nogenlunde nem at lave, hvor du skærer en mørbrad op og fylder den med hvidløgssmør og valnødder.
Derefter er det blot at tilberede den fyldte svinemørbrad i ovnen sammen med champignon.
Opskriften er beregnet til fire personer, og serveres med den lækre sovs og frisk pasta.
Opskrift på svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- smør
- hvidløgsfed efter behag
- persille hakket
- valnødder hakkede
- 250 g. champignon
- 1 bæger creme fraiche lille bæger, 38%
- salt og friskkværnet peber
- 500 gram pasta frisk
Sådan gør du
- Afpuds mørbraden og snit den op på langs - men IKKE hele vejen igennem. Bank den lide fladere og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Lav en kryddersmør med presset hvidløg og hakket persille og smør det på den åbne mørbrad (der skal være et godt lag, så spar IKKE på det), drys med hakkede valnøddekerner og snør så mørbraden godt sammen med tykt bomuldssnor.
- Krydr den med salt og friskkværnet peber. Læg mørbraden i et smurt fad og læg kvarte eller halve champignon uden om.
- Svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør sættes i ovnen ved 220 grader i ca. 45 minutter. Du skal bruge almindelig over- og undervarme.
- Læg mørbraden på et skærebræt, mens saucen laves.
- Hæld champignon og stegeskyen i en gryde og hæld et bæger creme fraiche i og smag saucen til.
- Kog den friske pasta i rigeligt, godt saltet vand til den er al dente og vend den med saucen.
Næringsindhold
Note
Svinemørbrad fyldt med hvidløgssmør skæres ud, og kødet serveres med en form for grønsag, salat eller/og godt brød.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments