Her er den bedste opskrift på pasta med hvidløgssmør, hvor pastaskruer vendes i smør med hvidløg og tilsættes rucola og basilikum.
Pasta med hvidløgssmør er en klassisk italiensk ret, der smager super dejlig.
Og så er den virkelig nem at lave. Man skal blot koge pasta, smelte hvidløg i smørret og vende hele molevitten med rucola og basilikum.
Jeg anbefaler, at du bruger enten penne eller skruer. Formen på de to typer pasta passer godt til en smørsovs, da den klæber bedre til dem end til for eksempel spaghetti.
Du kan læse om de forskellige pastatypers egenskaber her: Pastaguide - det store overblik.
Opskriften er til fire personer, og retten kan serveres til alt fra vegetarfrikadeller til kyllingebryst og fisk. Velbekomme.
Opskrift på pasta med hvidløgssmør
Pasta med hvidløgssmør - nemt, hurtigt og lækkert
Tryk på antal stjerner for at bedømme
Gem på din huskeliste her UDSKRIV PINTERESTIngredienser
Sådan gør du
- Start med at koge pastaen al dente, altså så den har lidt bid. Som udgangspunkt skal man koge pasta lidt kortere end angivet på pakken, og pasta koges altid i letsaltet vand. Lad pastaen dryppe af.
- Hvidløgsfed pilles, og smør smeltet på en pande ved middel varme. Når smørret er brust af, presses hvidløgsfed ned i det smeltede smør.
- Lad det småsimre i 3-4 minutter.
- Kom så den afdryppede pasta i og vend det rundt med hvidløgssmørret.
- Skyl rucola og slyng den tør. Kom den ved pastaen sammen med friske basilikumsblade.
- Vend pastaen rundt igen og lad den nu småsimre et par minutter mere, hvor den samler masser af smag.
- Smag til med lidt salt og friskkværnet peber.
- Pasta med hvidløgssmør passer blandt andet godt til et stykke stegt kyllingebryst.
Retten kan blandt andet serveres sammen med en skål salat og en god bøf. Se opskrifterne herunder.
Kom med din kommentar her