Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Råstegte kartofler i ovn

Råstegte kartofler i ovn

billederesultat for hele råstegte kartofler i ovn
4.8 fra 42 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1.4k
SHARES
FacebookMessenger1.4kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Råstegte kartofler i ovn
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på råstegte kartofler i ovn
  • Tips
  • Kommentarer

Råstegte kartofler i ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 42 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 40 minutter min
Samlet tid: 50 minutter min
Her får du en virkelig dejlig og nem opskrift på hele råstegte kartofler i ovn. Kartoflerne snittes og pensles med olie, inden de bages hele.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 600 g kartofler (helst små kartofler med skræl)
  • olivenolie
  • flagesalt
  • timian (tørret eller frisk)

Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne vaskes grundigt og tørres i et rent viskestykke. Det er ikke så lækkert med jord og støv i de færdige kartofler.
  2. Læg nu en kartoffel mellem to grydeskeer af træ, og skær et kryds i kartoflen, så du skærer helt ned til træet, men altså ikke skærer kartoflen over. Lidt som du kender det fra hasselback kartofler - her blot med et kryds.
  3. Stil kartoflen i et ildfast fad, der er beklædt med bagepapir. Fortsæt på samme måde med de øvrige kartofler.
  4. Hæld lidt olivenolie i en lille skål, og pensl kartoflerne med olien. Giv dem et godt lag.
  5. Drys også kartoflerne med lidt salt og tørret timian, og så er de klar til ovnen.
  6. De råstegte kartofler i ovn skal bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, og her skal de have cirka 40 minutter. Prik i dem med en kødnål for at kontrollere de er møre. Og ellers giver du dem fem minutter mere.
  7. Har du ikke en varmluftsovn, skal de bages ved 220 grader almindelig luft.

Næringsindhold

Kalorier147kcalKulhydrater26gProtein3gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt0.4gEnkelumættet fedt3gNatrium590mgKalium635mgKostfibre3gSukker1gVitamin A27IUVitamin C30mgCalcium20mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på råstegte kartofler i ovn

Hele råstegte kartofler i ovn er skønne ovnkartofler med masser af smag.

Kartoflerne bages hele og med skrællen på, og krydres med lidt salt og timian.

Opskriften er til fire personer. Lav flere hvis I er meget sultne.

Se også de lækre opskrifter på:

  • Timiankartofler
  • Bagte nye kartofler med rosmarin
  • Stegte kartofler i ovn med Læsø sydesalt
  • Kartoffelskiver i ovn
  • Råstegte kartofler på pande

Tips

Servér de råstegte kartofler i ovn til stort set alle retter med kød.

Eksempelvis den lækre opskrift på grydestegt oksefilet, som du kan søge opskriften frem på i søgefeltet øverst på siden.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required