Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash (nem opskrift til ovn)

billederesultat for hasselback butternut squash
4.7 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
36
SHARES
FacebookMessenger36PinterestEmailSMS
Indhold
  • Hasselback butternut squash
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på hasselback butternut squash
  • Kommentarer

Hasselback butternut squash

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 50 minutter min
Samlet tid: 1 time t
Min opskrift på hasselback butternut squash. En nem måde at ovnbage græskarret på, og det er perfekt som tilbehør til mange slags kødretter.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 butternut squash (græskar)
  • olivenolie
  • timian (frisk, hakket)
  • salt og friskkværnet peber
  • hvidløgspulver (kan udelades)

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. 1 butternut squash halveres på den lange led, og med en spiseske skrabes kernerne ud i begge halvdele.
  2. Du behøver ikke skrælle græskarret, så lad bare skrællen blive på. Det øger også mængden af vitaminer i maden.
  3. Læg nu den ene halvdel af græskarret på et skærebræt med skærefladen opad. Læg en trægrydeske på hver side, og med en skarp kniv skæres du nu tynde skiver i græskarret. Som du kender det fra hasselback kartofler. Og grydeskeerne hindrer, at du kommer til at skære helt igennem.
  4. Fortsæt på samme måde med den anden halvdel, og læg begge på en bageplade, der er beklædt med bagepapir.
  5. Pensl butternut squashen grundigt med olivenolie, og krydr med timian, salt og friskkværnet peber. Du kan også drysse lidt hvidløgspulver på, hvilket også smager godt.
  6. Hasselback butternut squash skal bages cirka 50 minutter ved 180 grader varmluft, men tjek lige om de er møre ved at prikke i dem med en strikkepind eller lignende.

Næringsindhold

Kalorier146kcalKulhydrater22gProtein2gFedt7gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gNatrium589mgKalium660mgKostfibre4gSukker4gVitamin A19931IUVitamin C39mgCalcium90mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på hasselback butternut squash

Hasselback butternut squash er min favorit måde at tilberede det lækre græskar på.

Metoden kender du fra blandt andet hasselback kartofler, og som du kan se på billedet, så er det smukt tilbehør at stille på bordet.

Butternut squash er et græskar, der nærmest ligner en kæmpestor pære, men der er altså tale om et græskar.

Kødet er lyst og gulligt, og smagen kan måske minde lidt om nødder. Men den er samtidig sød i smagen, og så er den altså perfekt at bage i ovnen.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Hasselback butternut squash serveres som tilbehør til alle slags kød. Er blandt andet god til flæskesteg og okseculottesteg.

Se flere opskrifter:

  • Honningbagt butternut squash græskar
  • Hasselback kartofler
  • Hasselback gulerødder
  • Hasselback rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required