• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder

Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder

billederesultat for hasselback rødbeder
5 fra 13 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
14.1k
SHARES
FacebookMessenger14.1kPinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 5. november 2023 - Udgivet: 7. oktober 2020

Her er den bedste opskrift på hasselback rødbeder, hvor rødbeder snittes i skiver og bages i ovnen med olie og timian. Opskrift med billeder.

Hasselback rødbeder er fremragende tilbehør til rigtig mange retter med, og samtidig er rødbederne bøde flotte og meget sunde.

Rødbederne snittes i tynde skiver som du kender det med hasselback kartofler, og derefter steges de ovnen indtil de er møre og lækre.

Mængden af rødbeder afhænger selvfølgelig af hvor store og lange rødbederne er, men beregn cirka to stykker rødbeder pr. person.

De ovnbagte rødbeder kan erstatte kartofler som tilbehør.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på hasselback rødbeder

billederesultat for hasselback rødbeder
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder

5 fra 13 stemmer
Her er den bedste opskrift på hasselback rødbeder, hvor rødbeder snittes i skiver og bages i ovnen med olie og timian. Opskrift med billeder.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 40 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 100
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 rødbeder - aflange
  • olivenolie
  • flagesalt
  • timian

Fremgangsmåde
 

  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  2. Rødbederne vaskes grundigt. Det er vigtigt at få al jord vasket af, også selvom producenterne ofte har vasket rødbederne godt. Du behøver ikke skrælle rødbederne, da der er masser af vitaminer og mineraler i og lige under skrællen.
  3. Del rødbederne i mindre stykker, som du kan se på billedet.
    billede med rødbeder til hasselback rødbeder
  4. Stil et stykke rødbede på højkant mellem to grydeskeer af træ eller et par skærebrætter. Skær nu rødbeden i tynde skiver med en skarp kniv, og grydeskeerne sørger for, at du ikke kommer til at skære helt igennem.
    billede med kniv i hasselback rødbeder
  5. Stil rødbedestykkerne på bagepapir i et ildfast fad eller en bageplade.
  6. Dryp dine hasselback rødbeder med olivenolie, og krydr dem med flagesalt og fordel frisk timian over dem.
    hasselback rødbeder i ildfast fad
  7. Bag rødbederne i ovnen i cirka en time og 30 minutter. Mærk i dem med en kødnål at de helt møre inden du tager dem ud af ovnen.
    færdigbagte hasselback rødbeder med timian

Næringsindhold

Kalorier: 100kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

De færdigbagte hasselback rødbeder serveres straks.

Rødbederne er gode som tilbehør - evt. som erstatning for kartofler.

Se også mine rødbedeopskrifter på:

Gammeldags syltede rødbeder

4.6 fra 28 stemmer
Syltede rødbeder smager fantastisk godt, og anvendes bla. på en leverpostejmad. Se her hvordan du nemt sylter rødbeder, og de holder længe.
Gå til opskrift
syltede rødbeder

Bagte rødbeder - nem opskrift

4.8 fra 11 stemmer
Her er den bedste opskrift på bagte rødbeder i ovn. Rødbederne tilberedes med smør og balsamico, og vendes med frisk timian.
Gå til opskrift
billede med bagte rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Billede af kylling i grøn aspargessauce.

Kylling i grøn aspargessauce med ærter

Forsiden lige nu

Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften
billede med kylling i fad med spidskål
Kylling i fad med spidskål, nye kartofler og asparges→ Se opskriften
billede med stikkelsbærkage opskrift
Stikkelsbærkage→ Se opskriften
Katrines yndlingsboller
Katrines yndlingsboller→ Se opskriften
billede af rabarbercrumble med kokos
Opskrift på rabarbercrumble med kokos→ Se opskriften
Affogato - italiensk kaffedessert
Affogato – nem italiensk isdessert med kaffe→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required