• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Gulerødder i ovn med olie og honning

Gulerødder i ovn med olie og honning

gulerødder i ovn
Lækre gulerødder i ovn, der bages med lidt olivenolie, honning og timian. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  25. april 2023 - Udgivet:  25. april 2023

Del gerne:
136
SHARES
FacebookMessenger136PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Gulerødder i ovn bages i cirka 30 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er de ovnbagte gulerødder lavet med bla. olie og honning.
  2. Opskrift på gulerødder i ovn
  3. Gulerødder i ovn
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Video
  8. Servering
Gå til opskrift

Gulerødder i ovn bages i cirka 30 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er de ovnbagte gulerødder lavet med bla. olie og honning.

Det er meget nemt at lave gulerødder i ovn, da de jo passer sig selv, mens du kan lave andre ting.

Køb gerne gulerødder, der ikke er for store, og del dem i halve. Har du alligevel meget store gulerødder i køleskabet, ja så kan du bare dele dem i kvarte på langs.

Her har jeg krydret dem med blandt andet honning og timian, men du kan også nøjes med olivenolie og salt. De ovnbagte gulerødder smager fortsat fantastisk.

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan også se fremgangsmåde i min video.

Se også disse opskrifter:

  • Gulerødder med bacon og honning
  • Farvede gulerødder bagt i ovn med oregano
  • Gulerodskage
  • Gulerodsgryde

Opskrift på gulerødder i ovn

gulerødder i ovn

Gulerødder i ovn

Gulerødder i ovn bages i cirka 30 minutter, for så bliver de tilpas møre. Her er de ovnbagte gulerødder lavet med bla. olie og honning.
Bedømmelse
4.8 fra 27 stemmer
RetTilbehør
Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 400 g gulerødder - delt i halve på langs
  • 4 spsk olivenolie - eller anden olie
  • 2 spsk honning
  • 1 håndfuld timian
  • salt

Fremgangsmåde

  • Tænd din ovn på 180 grader varmluft. Det er den perfekte temperatur at tilberede gulerødder i ovn på.
  • Vask gulerødderne, skær enderne fra og del rødderne i halve på langs.
  • Læg dem i et ildfast fad, og vend dem med olie, honning, timian og salt.
  • Stil fadet ind i en forvarmet ovn på 180 grader varmluft, og nu skal de ovnbagte gulerødder bages i ca. 30 minutter.
  • Tag dem ud og server gulerødderne som lækkert tilbehør.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
197
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Natrium
 
651
mg
28
%
Kalium
 
327
mg
9
%
Kulhydrater
 
18
g
6
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
16718
IU
334
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
35
mg
4
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Video

Kom med din mening

Servering

Gulerødder i ovn serveres straks, og de ovnbagte gulerødder er gode til alt fra oksekød, koteletter og helstegt kylling. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Britt

    januar 15, 2024 at 4:40 pm

    Kan man bruge sirup istedet for honning?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      januar 15, 2024 at 5:10 pm

      Hej Britt
      Ja, det kan du godt. Og det bliver fint.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar
  2. Lenette Gammelgaard

    august 12, 2023 at 3:11 pm

    Er det flydende honning eller kan man bruge den almindelige?

    Svar

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Billede med rabarberbrud.

Rabarberbrud - skønne boller med rabarber og marcipan

Billede med sake risvin.

Sake - fakta og viden om den japanske risvin

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv medlem af Madens Verden nu
Du får et medlemskab for kun 295 kroner for et HELT år!
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required