Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Grønne bønner med hvidløgssmør

Grønne bønner med hvidløgssmør

billederesultat for grønne bønner med hvidløgssmør
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del og send:
276
DELINGER
Facebook276PinterestSMSEmailMessenger

Her får du min opskrift på grønne bønner med hvidløgssmør. Bønnerne skal ikke forkoges, men steges direkte i brunet smør med hvidløg.

Grønne bønner med hvidløgssmør er en lækker måde at tilberede bønnerne på, og hvidløget giver dem en lækker smag.

Opskriften er til fire personer som tilbehør.

Opskrift på grønne bønner med hvidløgssmør

Grønne bønner med hvidløgssmør

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Her får du min opskrift på grønne bønner med hvidløgssmør. Bønnerne skal ikke forkoges, men steges direkte i brunet smør med hvidløg.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g grønne bønner
  • 3 spsk smør
  • 4 fed hvidløg
  • 1 bundt persille
  • salt

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. De grønne bønner nippes og skylles i koldt vand. Dryppes af.
  2. Smelt smørret i en pande ved middel varme.
  3. Hvidløgsfed pilles og presses ned til smørret, og derefter svitses hvidløg et minuts tid i smørret, så det tager smag. Men ude at tage farve!
  4. Kom bønnerne ved og vend dem rundt. Lad det stege fem minutter, hvor du nogle gange vender bønnerne rundt i hvidløgssmørret.
  5. Persille hakkes fint og vendes i de grønne bønner med hvidløg lige inden servering.
  6. Krydr med lidt salt, og og servér straks.

Næringsindhold

Kalorier120kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

De færdige grønne bønner med hvidløgssmør anrettes i en skål eller et fad, og kan serveres til en ribeye eller en god culottesteg.

Se i øvrigt også artiklen om genopvarmning af mad med persille og spinat.

Se også disse opskrifter med bønner:

Bønnefritter (opskrift på fritterede grønne bønner i ovn)
En nem opskrift på bønnefritter, der er grønne bønner, der bages sprøde i ovnen og serveres som tilbehør. En god måde at lave bønner på.
Se opskriften her
billederesultat for bønnefritter
Stuvede bønner - opskrift på grønne bønner i hvid sovs
Min opskrift på stuvede bønner, der er grønne bønner, som laves i en hvid sovs. Bønnerne passer perfekt som tilbehør til eks. hamburgerryg.
Se opskriften her
billederesultat for stuvede bønner
Spidskålssalat med kylling og bønner
Her får du en opskrift på lækker spidskålssalat med kylling og grønne bønner. En nem og sund salat, der vendes med en skøn dressing.
Se opskriften her
billederesultat for spidskålssalat med kylling og bønner
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Merethe Skovby skriver

    juni 23, 2021 at 10:49 pm

    Virkelig lækkert , en absolut favorit

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af bagt hjertesalat.
    Bagt hjertesalat (sådan laver du hjertesalat i ovn)
  • Billede af kartofler med bagepulver.
    Kartofler med bagepulver (et godt trick til sprøde kartofler i ovn)
  • Billede af honningglasereede pastinakker.
    Honningglaserede pastinakker med rosmarin
  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required