Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Her er du: Forside › Aftensmad › Gris i paprika (nem opskrift på gris stroganoff)

Gris i paprika (nem opskrift på gris stroganoff)

gris i paprika
4.8 fra 5 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
58
SHARES
FacebookMessenger58PinterestEmailSMS
Opdateret: 12. oktober 2023 - Udgivet: 17. april 2021
Oversigt over indhold
  • Her får du min opskrift på gris i paprika, der er en nem og lækker gryderet med super mørt kød. Laves af nakkefilet, der er en billigere udskæring.
  • Opskrift på gris i paprika
  • Gris i paprika - gris stroganoff
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde 
  • Næringsindhold
  • Tips
  • Kommentarer

Her får du min opskrift på gris i paprika, der er en nem og lækker gryderet med super mørt kød. Laves af nakkefilet, der er en billigere udskæring.

Gris i paprika er ikke kun en god gryderet til almindelig aftensmad, men bestemt også en ret, som du kan anvende som gæstemad. Retten kendes også som Gris Stroganoff.

Kødet er nakkefilet fra grisen, og det er typisk et stykke kød, hvor du får meget for pengene.

Se også: Indianergryde - opskrift på sund, nem og billig gryderet

Samtidig er det godt fedtmarmoreret, og derfor kan det steges meget mørt.

Opskriften er beregnet som en hovedret til fire personer.

Se flere opskrifter:

  • Vikingegryde med skinke, bacon og fløde
  • One pot koteletter (alt i en gryde opskrift)
  • Svinekød i karry (med peberfrugt og ris)
  • Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

Opskrift på gris i paprika

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Gris i paprika - gris stroganoff

4.80 fra 5 stemmer
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 2 timer t
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 298
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 600 g nakkefilet - af gris
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 tsk paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 250 g champignon
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 gulerødder - alm. størrelse
  • 2 spsk tomatpasta
  • 2 tsk timian - tørret
  • 2 tsk paprika
  • 4 dl kalvefond
  • 1 spsk engelsk sauce
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 håndfuld persille
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Fremgangsmåde
 

  1. Nakkefilet skæres i 2-3 centimeter tykke skiver, som derefter igen deles i tern.
  2. Bland hvedemel sammen med paprika, salt og peber, og vend kødtern i melblandingen.
  3. Varm en god stegegryde op, og brun først halvdelen af kødet i smør. Tag kødet op på en tallerken, og fortsæt nu med den anden halvdel af kødet, som også tages op.
  4. Champignon børstes fri for jord og deles i halve. Svitses nu i gryden. Hak løg og hvidløgsfed groft, og lad det svitse med et minuts tid, når svampene er brunet godt af.
  5. Gulerødder skæres ud i mundrette stykker. Er det meget store gulerødder anvendes blot et par stykker. Kommes i gryden sammen med tomatpasta, timian og paprika.
  6. Put nu kødet tilbage i gryden, rør det hele let sammen, og tilsæt kalvefond, engelsk sauce og madlavningsfløde.
  7. Lad retten simre under låg i halvanden time (90 minutter), og smag til med salt og peber. Lige inden servering vendes finthakket persille i.
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Kalorier: 298kcalKulhydrater: 19gProtein: 38gFedt: 7gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 98mgNatrium: 834mgKalium: 1182mgKostfibre: 4gSukker: 8gVitamin A: 10643IUVitamin C: 19mgCalcium: 84mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Tips

Gris i paprika serveres straks sammen med kartoffelmos eller kogte ris.

En lækker spidskålssalat med æble passer perfekt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube
Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required