• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Grillmad › Grillet agurk med fetaost og mandler

Grillet agurk med fetaost og mandler

Grillet agurk
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
2
SHARES
FacebookMessenger2PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. juni 2023 - Udgivet:  7. august 2021

Grillet agurk med fetaost, mandler og ærter er en lækkerbisken, der laves på grillen. Se opskrift og videoguide på det lækre tilbehør.

Grillet agurk med fetaost og mandler samt marinerede ærter er tilbehør, som vil glæde enhver.

Ikke nok med at det ser flot ud, det smager også godt. Mange vil nok tro, at en agurk ikke kan grilles, men tænk på auberginer og squash, som vi griller hele og i skiver.

Denne opskrift er udviklet til grillen af det danske kokkelandshold. Den kombinerer fetaostens salte smag med sprøde mandler og en saftig agurk.

Og vil du være helt sikker på succes, kan du følge videoguiden under opskriften.

Opskrift på grillet agurk, mandler og feta

Grillet agurk
Lidl

Grillet agurk med fetaost og mandler

5 fra 2 stemmer
Grillet agurk med fetaost, mandler og ærter er en lækkerbisken, der laves på grillen. Se opskrift og videoguide på det lækre tilbehør.
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Saltning og køl 30 minutter min
Samlet tid 1 time t
Antal: 4 personer
Ret: Grill, Vegetar
Køkken: Dansk
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 2 stk agurker
  • 500 g ærter
  • 50 g olivenolie
  • 80 g salatost
  • 40 g mandler

Fremgangsmåde
 

  1. Skræl agurken, skær den over, og tag midten ud.
  2. Salt derefter agurken i 20 minutter, så den smider noget af vandet og optager lidt af saltet.
  3. Grill derefter agurken i 3-4 minutter.
  4. Lad den efterfølgende køle lidt ned.
  5. Marinér ærterne i olivenolie.
  6. Skær agurken ud i passende stykker.
  7. Grill mandlerne.
  8. Lav små brud af fetaosten, og anret derefter.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Serveringstips og opskrifter

Du kan servere tilbehøret til alt fra blomkålsfrikadeller og grønne fiskefrikadeller til kyllingespyd.

Og du kan vælge at portionsanrette agurkerne i stedet for at servere det hele på et fad. Det ser flot ud med hakket persille eller andre krydderurter på.

Se også nogle af vores andre opskrifter og artikler:

  • Grillet hjertesalat med mormordressing
  • Avocado med friske ærter på grillen
  • Fetaost - fakta og viden om grækernes salte ost
  • Couscoussalat med blåbær, mynte og fetaost
Om Karen
Karen Seneca
Karen Seneca

Karen er journalist, forfatter og rejseblogger. Og så er hun en ægte madnørd, som elsker at eksperimentere i køkkenet.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Guido Adolf Beckedorf

    juli 18, 2022 at 10:22 pm

    God opskrift, men der mangler fundament som lidt friskkværnet peber og en afrunding med enten lime, balsamico eddike eller citron. Den er lidt kedeligt, men en god start på en ny og anderledes salat. Tak for start inspirationen.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Madplan uge 24

Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter

Billede af wokret med stangbønner.

Wokret med stangbønner og kylling

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Forsiden lige nu

Madplan uge 24
Ugens madplan uge 24 med syv lækre sommerretter→ Se opskriften
10 retter med få ingredienser
10 retter med få ingredienser→ Se opskriften
billede med flødebollekage
Flødebollekage opskrift med makroner og jordbær→ Se opskriften
salat med paneret kylling
Salat med paneret kylling, ærter og asparges→ Se opskriften
billederesultat for mini grovflutes
Mini grovflutes - opskrift på nemme kuvertbrød→ Se opskriften
billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required