Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Gnocchi opskrift: Skøn gnocchi med chorizo og tomater

Gnocchi opskrift: Skøn gnocchi med chorizo og tomater

billederesultat for gnocchi med chorizo
4.4 fra 7 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
49
SHARES
FacebookMessenger49PinterestEmailSMS

Gnocchi med chorizo er virkelig lækkert tilbehør til retter med kød, men denne gnocchi opskrift kan også stå alene med tomater og persille.

Gnocchi er egentlig bare pasta, der er lavet af kartofler, og i denne opskrift har jeg kogt og sauteret gnocchi med chorizo.

Det giver en ret, der har sydlandsk præg og smag, og som samtidig er meget mættende.

Opskrift på gnocchi med chorizo

Gnocchi opskrift: Skøn gnocchi med chorizo og tomater

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.4 fra 7 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Tilb. tid: 15 minutter min
Samlet tid: 15 minutter min
Gnocchi med chorizo er virkelig lækkert tilbehør til retter med kød, men denne gnocchi opskrift kan også stå alene med tomater og persille.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 500 g gnocchi
  • 125 g chorizo
  • 1 rødløg
  • 100 g tomater små
  • 1 håndfuld persille hakket

Fremgangsmåde

  1. Kog gnocchien som anvist på pakken. Typisk er det 2-3 minutter i letsaltet vand. Lad gnocchien dryppe af i et dørslag.
  2. Skær rødløg i skiver, og vits dem let i lidt olivenolie på en varm pande, hvor der også om lidt er plads til gnocchien.
  3. Skær chorizo pølsen i små tern og lad den svitse med løget.
  4. Når det har stået og svitset et par minutter (uden at tage farve) kommer du gnocchi ved og vender forsigtigt rundt.
  5. Del de små tomater i halve og kom dem i panden sammen med friskhakket persille.
  6. Lad nu din gnocchi med chorizo koge sautere i et par minutter, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier200kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Gnocchi med chorizo serveres straks til eksempelvis hvidløgskylling eller stegte koteletter.

Relaterede opskrifter

Gnocchi med salvie og brunet smør
Gnocchi med salvie og brunet smør er en klassiker i det italienske køkken. En enkel ret, som smager fantastisk. Her er en hurtig version.
Se opskriften her
Gnocchi med salvie Madensverden.dk
Hjemmelavet gnocchi
Hjemmelavet gnocchi - autentisk italiensk opskrift direkte fra nonnas køkken. Her får du de lækreste friske gnocchi helt fra bunden.
Se opskriften her
Hjemmelavet gnocchi
Hjemmelavet pasta
Nem og lækker opskrift på hjemmelavet pasta, hvor du kan se og lære at lave frisk pasta fra bunden. Og intet slår en hjemmelavet pastadej.
Se opskriften her
Billede af hjemmelavet pasta.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required