Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg (bedste metode)

billederesultat for glaseret hamburgerryg
4.8 fra 119 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
1k
SHARES
FacebookMessenger1kPinterestEmailSMS
Indhold
  • Glaseret hamburgerryg
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på glaseret hamburgerryg
  • Tilbehør
  • Kommentarer

Glaseret hamburgerryg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 119 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 55 minutter min
Samlet hvile- og trækketid: 20 minutter min
Samlet tid: 1 time t 25 minutter min
Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg røget
  • 2 tsk sennep
  • 2 tsk brun farin
  • 2 tsk rasp

Fremgangsmåde

  1. Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
  2. Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
  3. Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
  4. Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
  5. Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
  6. Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
  7. Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
  8. Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.

Næringsindhold

Kalorier331kcalKulhydrater3gProtein56gFedt9gMættet fedt3gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt4gTransfedt0.1gKolesterol165mgNatrium157mgKalium973mgKostfibre0.2gSukker2gVitamin A2IUVitamin C0.01mgCalcium16mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg er en dejlig måde at tilberede den røgede hamburgerryg på.

Kødet koges først, hvorefter det smøres med en blanding af sennep og brun farin. Smør glaseringen på din hamburgerryg, drys med lidt rasp og steg den færdig i ovnen.

Det er nemt, men det giver altså kødet en super god smag. Opskriften her er til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på glaseret hamburgerryg i airfryer, glaseret skinke og hamburgerryg tilberedt i sous vide.

Tilbehør

Glaseret hamburgerryg skal selvfølgelig serveres med grønlangkål og brunede kartofler.

Klassiske og cremede flødekartofler er også et hit til den glaserede hamburgerryg.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Elly Petersen skriver

    april 20, 2025 at 6:57 pm

    I stedet for at koge hamburgryggen tilbereder jeg den således:
    Klip nettet af - smør et stk folie m/ smeltet smør - pak stk ind - læg det i et ildfast fad med 1-2 cm vand i
    Så i ovn v/ 200 grader ca 40-45 min
    Herved et saftigere stk kød.
    Glasser derefter..

    Svar
  2. Karen skriver

    oktober 14, 2024 at 11:25 am

    Glaseret Hamburg ryg

    Svar
  3. Peter skriver

    februar 23, 2023 at 1:22 pm

    I stedet for ovn, kan jeg glasere den i en air fryer? Hvad er dit bud på tid og varme for en air fryer?

    Svar
  4. Birgit Trap Lindberg skriver

    december 31, 2022 at 9:06 am

    kom en spiseske maizenamel i glaseringn, så glider det ikke af kødet
    Godt nytår Birgit

    Svar
  5. steen larsen skriver

    oktober 03, 2021 at 1:02 pm

    den er bare så god

    Svar
  6. Ismael Bennacer skriver

    juli 05, 2021 at 2:04 pm

    Super lækker, første gang jeg prøver svin efter jeg kom til Danmark.

    Svar
  7. Helle skriver

    januar 01, 2020 at 1:38 pm

    Jeg er blevet rigtigt glad for dine opskrifter, som indtil videre alle har været en succes.
    Ville være super, hvis man kunne printe dem. Er der mulighed for det?

    Vh Helle

    Svar
  8. Kim skriver

    december 30, 2019 at 8:21 pm

    Kan man - med fordel - koge den dagen før?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 31, 2019 at 7:50 am

      Hej Kim
      Det kan du sagtens, og så bare glasere den færdig i ovnen.
      De bedste hilsner - godt nytår
      Holger

      Svar
      • Carsten & Dorthe Skipper skriver

        december 16, 2023 at 2:05 pm

        Jeg lavede den i går, hvad så I dag, det er vel ikke nok at give den 10 min. med glacering, hvor længe skal den må have, lige her om lidt 🙈😅

      • Holger Rørby Madsen skriver

        december 16, 2023 at 4:31 pm

        Hejsa
        Nej, den skal have indtil den er gennemvarm, så smager den i hvert fald bedst. Men mon ikke ca. 15 minutter er nok.
        Alt det bedste - og god jul
        Holger

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required