• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Glaseret hamburgerryg

billederesultat for glaseret hamburgerryg

Opdateret:  5. april 2024 - Udgivet:  25. december 2022

Del gerne:
1k
SHARES
FacebookMessenger1kPinterestEmailSMS

Indhold

  1. Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!
  2. Opskrift på glaseret hamburgerryg
  3. Glaseret hamburgerryg
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tilbehør
4.8 fra 119 stemmer
Gå til opskrift

Glaseret hamburgerryg skal laves på denne måde. Kog i 40 minutter, lad hvile i 10, og glasér i ovnen i 15 minutter. Så er den perfekt!

Glaseret hamburgerryg er en dejlig måde at tilberede den røgede hamburgerryg på.

Kødet koges først, hvorefter det smøres med en blanding af sennep og brun farin. Smør glaseringen på din hamburgerryg, drys med lidt rasp og steg den færdig i ovnen.

Det er nemt, men det giver altså kødet en super god smag. Opskriften her er til fire personer.

Se også mine populære opskrifter på glaseret hamburgerryg i airfryer, glaseret skinke og hamburgerryg tilberedt i sous vide.

Opskrift på glaseret hamburgerryg

billederesultat for glaseret hamburgerryg

Glaseret hamburgerryg

Bedømmelse
4.8 fra 119 stemmer

Tryk på stjerner for at bedømme

Arbejdstid: 10 minutter minutter
Tilberedning: 55 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 25 minutter minutter
Opskrift udviklet af: Holger
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg - røget
  • 2 tsk sennep
  • 2 tsk brun farin
  • 2 tsk rasp

Fremgangsmåde

  • Fjern nettet fra hamburgerryggen og læg den i gryde med vand. Vandet skal netop dække kødet.
  • Du kan også tilsætte et grofthakket løg, 2-3 laurbærblade og en grofthakket gulerod, men det er ikke nødvendigt.
  • Kog så hamburgerryggen ved svag varme under låg i 40 minutter.
  • Tag gryden af og lad din hamburgerryg trække i vandet i 10 minutter.
  • Beklæd en bradepande eller et ildfast fad med lidt bagepapir, og læg hamburgerryggen derned.
  • Rør sennep og brun farin sammen, og smør det ud på hamburgerryggen. Drys derefter lidt rasp på.
  • Stil fadet ind i en 230 grader varm ovn (varmluft), og lad nu hamburgerryggen glasere i 15 minutter.
  • Tag den ud og lad hamburgerryggen hvile utildækket i 10 minutter inden udskæring.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
331
% Daglig værdi*
Fedt
 
9
g
14
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
165
mg
55
%
Natrium
 
157
mg
7
%
Kalium
 
973
mg
28
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
0.2
g
1
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
56
g
112
%
Vitamin A
 
2
IU
0
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
16
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tilbehør

Glaseret hamburgerryg skal selvfølgelig serveres med grønlangkål og brunede kartofler.

Klassiske og cremede flødekartofler er også et hit til den glaserede hamburgerryg.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Elly Petersen

    april 20, 2025 at 6:57 pm

    I stedet for at koge hamburgryggen tilbereder jeg den således:
    Klip nettet af - smør et stk folie m/ smeltet smør - pak stk ind - læg det i et ildfast fad med 1-2 cm vand i
    Så i ovn v/ 200 grader ca 40-45 min
    Herved et saftigere stk kød.
    Glasser derefter..

    Svar
  2. Karen

    oktober 14, 2024 at 11:25 am

    Glaseret Hamburg ryg

    Svar
  3. Peter

    februar 23, 2023 at 1:22 pm

    I stedet for ovn, kan jeg glasere den i en air fryer? Hvad er dit bud på tid og varme for en air fryer?

    Svar
  4. Birgit Trap Lindberg

    december 31, 2022 at 9:06 am

    kom en spiseske maizenamel i glaseringn, så glider det ikke af kødet
    Godt nytår Birgit

    Svar
  5. steen larsen

    oktober 03, 2021 at 1:02 pm

    den er bare så god

    Svar
  6. Ismael Bennacer

    juli 05, 2021 at 2:04 pm

    Super lækker, første gang jeg prøver svin efter jeg kom til Danmark.

    Svar
  7. Helle

    januar 01, 2020 at 1:38 pm

    Jeg er blevet rigtigt glad for dine opskrifter, som indtil videre alle har været en succes.
    Ville være super, hvis man kunne printe dem. Er der mulighed for det?

    Vh Helle

    Svar
  8. Kim

    december 30, 2019 at 8:21 pm

    Kan man - med fordel - koge den dagen før?

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      december 31, 2019 at 7:50 am

      Hej Kim
      Det kan du sagtens, og så bare glasere den færdig i ovnen.
      De bedste hilsner - godt nytår
      Holger

      Svar
      • Carsten & Dorthe Skipper

        december 16, 2023 at 2:05 pm

        Jeg lavede den i går, hvad så I dag, det er vel ikke nok at give den 10 min. med glacering, hvor længe skal den må have, lige her om lidt 🙈😅

      • Holger Rørby Madsen

        december 16, 2023 at 4:31 pm

        Hejsa
        Nej, den skal have indtil den er gennemvarm, så smager den i hvert fald bedst. Men mon ikke ca. 15 minutter er nok.
        Alt det bedste - og god jul
        Holger

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede med stegt hornfisk.

Stegt hornfisk i ovn, på pande eller grill

Uge21-bedstevinkøbMV

Ugens vine, uge 21: 20 vinkøb til en fest på budget

bilelde med dansk mad krebinetter

Dansk mad: Opskrifter på mad fra det danske køkken

Billede til rødtunge med svampestuvning.

Rødtunge med svampestuvning og ristede kartofler

Ugens madplan uge 21

Ugens madplan uge 21 med skøn aftensmad til hele ugen

Billede med kyllingegyros.

Nem kyllingegyros med bulgur og spidskål

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
Som medlem slipper du for reklamer, og du kan gemme og printe opskrifter. Så vær med nu i Danmarks store fællesskab om mad. På forhånd tak.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required