• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad

billederesultat for fyldt mørbrad
Meget mør og fyldt mørbrad, der er svinemørbrad, som fyldes med friskhakket persille. Steges i 15 minutter i stegegryde. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  24. april 2024 - Udgivet:  19. april 2022

Del gerne:
138
SHARES
FacebookMessenger138PinterestEmailRedditSMS

Indhold på denne side

  1. Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.
  2. Opskrift på fyldt svinemørbrad
  3. Fyldt mørbrad
  4. Ingredienser
  5. Fremgangsmåde
  6. Næringsindhold
  7. Tips
4.8 fra 23 stemmer
Gå til opskrift

Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.

Fyldt mørbrad med persille er en klassisk middagsret, der faktisk ikke er så svær at lave.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med persille og rulles sammen igen.

Den fyldt svinemørbrad steges i en gryde, og skyen laves til en vidunderlig sovs.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Fyldt svinemørbrad med mozzarella

Italiensk fyldt svinemørbrad

Indbagt mørbrad

Fyldt mørbrad med bacon

Pestofyldt mørbrad

Opskrift på fyldt svinemørbrad

billederesultat for fyldt mørbrad

Fyldt mørbrad

Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.
Bedømmelse
4.8 fra 23 stemmer
RetAftensmad
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 15 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
Antal 4 personer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Opskrift udviklet af: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk majsstivelse - udrøres i en smule koldt vand
  • madkulør
  • 1 spsk gastrik - kan undværes, lidt citronsaft er også godt

Fremgangsmåde

  • Afpuds svinemørbrad for sølvsene og andet fedt. Så smager en fyldt mørbrad bedst.
  • Skær mørbraden op med en skarp kniv på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Læg det mellem to fryseposer, og bank det let med en kagerulle eller lignende.
  • Krydr med salt og friskkværnet peber, og fordel finthakket persille på kødet.
  • Rul den sammen, og bind den stramt med bomuldssnor. Krydr også udvendigt med salt og peber.
  • Smelt en klat smør i en stegegryde, og brun den ved en god varme.
  • Hæld vand ved og tilsæt bouillonterning. Skru ned for varmen, og lad nu den fyldte svinemørbrad simre knap otte minutter på hver side. Efter otte minutter vender du altså den fyldte svinemørbrad om, og lader den stege videre på den anden side. Den samlede stegetid er ca. 15 minutter.
  • Tag mørbraden over på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.
  • Kog stegeskyen op, og lad den reducere en smule. Kom fløde ved og smag til med salt, peber og lidt gastrik.
  • Jævn sovsen med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand, og justér farven med sovsekulør.

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke

Næringsindhold

Ernæring i opskriften
Mængde pr. portion
Kalorier
365
% Daglig værdi*
Fedt
 
24
g
37
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
154
mg
51
%
Natrium
 
847
mg
37
%
Kalium
 
647
mg
18
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
822
IU
16
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
46
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er der fyldt mørbrad med persille - lige klar til servering.

Fjern snoren og skær den fyldte mørbrad i skiver. Server med sovs og kartofler. En god spidskålssalat passer også godt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise

    februar 18, 2025 at 6:05 pm

    Jeg har lavet retten i dag
    Kødet er helt rå
    Det passer da ingen steder med 15min

    Svar
  2. Lise

    november 13, 2022 at 4:43 pm

    Superlækker, sådan kan jeg huske fra min barndom - en anden version er med svesker :))
    Jeg plejer at komme kvarte champignons i, når mørbraden er næsten brunet - inden bouillonen, det giver lidt ekstra god smag og fyld

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required