Her får du en opskrift på en lækker og pestofyldt mørbrad. Det er svinemørbrad, der fyldes med avocadopesto og derefter pakkes ind i bacon.
Pestofyldt mørbrad er en delikat måde at tilberede en svinemørbrad på, og så er den faktisk ikke så svær at lave.
Her fyldes mørbraden med en skøn avocadopesto, soltørrede tomater og parmesan, hvorefter kødet pakkes ind i bacon.
Tilbage er der bare at tilberede den pestofyldte svinemørbrad, og det kan du gøre i enten grill eller ovn. Det tager blot omkring 20 minutter.
Opskriften er beregnet til fire personer, og den fyldte svinemørbrad er bestemt værd at anbefale som gæstemad. Forslag til tilbehør finder du længere nede.
Opskrift på pestofyldt mørbrad
Pestofyldt mørbrad med avocadopesto og bacon
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 4 soltørrede tomater - i olie
- 6 skiver parmesan - ost
- 2 pakker bacon - i skiver
- 3 spiseskefulde avocadopesto - se opskrift i linket
Sådan gør du
- Afpuds svinemørbrad for sener og fedt, og skær en rille gennem midten af mørbraden.
- Fyld rillen med avocadopesto, soltørrede tomater, herefter de tynde stykker parmesan ost.
- Derefter pakkes hele mørbraden ind i baconskiver.
- Pestofyldt mørbrad kan nu tilberedes på to måder. Kom den enten på grillen i 20 minutter. Eller put mørbraden i et ildfast fad og ind i ovnen. Den skal have 20 minutter på 210 grader varmluft, indtil baconen er sprød
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Note
Pestofyldt mørbrad med avocadopesto skæres ud i passende skiver ved serveringen.
Du kan servere forskellige slags tilbehør til den fyldte svinemørbrad, og prøv eks. med disse knuste kartofler med hvidløgssmør, en lækker broccolisalat eller spidskålssalat med æble og naturligvis avocado.
Opskriften er udviklet af Maria Ullergaard.
Se flere opskrifter her:
Pebbel16
Jeg har ikke prøvet at lave den endnu, men den lyder rigtig lækker. Kan man købe færdiglavet avocadopesto? Mvh Lene Vad Pedersen