Super opskrift på avocadopesto, der er en nem pesto med bla. avocado, parmesan og basilikum. Pestoen bruges som dip eller vendes med pasta.
Avocadopesto er en super skøn og lækker pesto med avocado, pinjekerner, basilikum og andre gode sager.
Pestoen er god som en velsmagende dip, men du kan også vende den i en kogt pasta som en lækker pastaret.
Opskrift på avocadopesto
Få tilsendt opskriften på mail
Ingredienser
- 2 avocado
- 3 fed hvidløg
- 2 håndfulde basilikum - blade
- 1 nip flagesalt
- friskkværnet peber
- ½ dl olivenolie - gerne en økologisk ekstra jomfruolivenolie
- 1 post pinjekerner - ristes
- 100 gram parmesan - i små blokke
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne til din avocadopesto i en blender.
- Blend det hel sammen til en ensartet og cremet konsistent
- Smag din pesto til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
Video
Note
Den færdige avocadopesto serveres straks, og den er som sagt god som dip eller sammen med en pasta.
Her vendes den lækre pesto med avocado blot sammen med en friskkogt pasta.
Opskriften er udviklet af Maria Ullergaard.
Se mere indhold her:
Liselotte
Spørgsmål: hvad er “en post” pinjekerner?
Hvis der menes “en pose”, hvor stor pose er der så tale om? Jeg køber normalt pinjekerner i 500 gr poser, så jeg tænker det vil være lige i overkanten😁
Mark
Under ingredienser står der "1 post pinjekerner".. Hvad betyder det? Skulle der stå "pose", og i så fald hvor stor pose?