• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad

Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad

billederesultat for fyldt mørbrad
4.8 fra 23 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
139
SHARES
FacebookMessenger139PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  24. april 2024 - Udgivet:  19. april 2022

Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.

Fyldt mørbrad med persille er en klassisk middagsret, der faktisk ikke er så svær at lave.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med persille og rulles sammen igen.

Den fyldt svinemørbrad steges i en gryde, og skyen laves til en vidunderlig sovs.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Fyldt svinemørbrad med mozzarella

Italiensk fyldt svinemørbrad

Indbagt mørbrad

Fyldt mørbrad med bacon

Pestofyldt mørbrad

Opskrift på fyldt svinemørbrad

billederesultat for fyldt mørbrad
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fyldt mørbrad

4.83 fra 23 stemmer
Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hviletid 10 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 365
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 svinemørbrad
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk majsstivelse - udrøres i en smule koldt vand
  • madkulør
  • 1 spsk gastrik - kan undværes, lidt citronsaft er også godt

Fremgangsmåde
 

  1. Afpuds svinemørbrad for sølvsene og andet fedt. Så smager en fyldt mørbrad bedst.
  2. Skær mørbraden op med en skarp kniv på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Læg det mellem to fryseposer, og bank det let med en kagerulle eller lignende.
  3. Krydr med salt og friskkværnet peber, og fordel finthakket persille på kødet.
  4. Rul den sammen, og bind den stramt med bomuldssnor. Krydr også udvendigt med salt og peber.
  5. Smelt en klat smør i en stegegryde, og brun den ved en god varme.
  6. Hæld vand ved og tilsæt bouillonterning. Skru ned for varmen, og lad nu den fyldte svinemørbrad simre knap otte minutter på hver side. Efter otte minutter vender du altså den fyldte svinemørbrad om, og lader den stege videre på den anden side. Den samlede stegetid er ca. 15 minutter.
  7. Tag mørbraden over på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.
  8. Kog stegeskyen op, og lad den reducere en smule. Kom fløde ved og smag til med salt, peber og lidt gastrik.
  9. Jævn sovsen med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand, og justér farven med sovsekulør.

Næringsindhold

Kalorier: 365kcalKulhydrater: 4gProtein: 33gFedt: 24gMættet fedt: 13gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 0.1gKolesterol: 154mgNatrium: 847mgKalium: 647mgKostfibre: 0.1gSukker: 2gVitamin A: 822IUVitamin C: 2mgCalcium: 46mgJern: 2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Så er der fyldt mørbrad med persille - lige klar til servering.

Fjern snoren og skær den fyldte mørbrad i skiver. Server med sovs og kartofler. En god spidskålssalat passer også godt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise

    februar 18, 2025 at 6:05 pm

    Jeg har lavet retten i dag
    Kødet er helt rå
    Det passer da ingen steder med 15min

    Svar
  2. Lise

    november 13, 2022 at 4:43 pm

    Superlækker, sådan kan jeg huske fra min barndom - en anden version er med svesker :))
    Jeg plejer at komme kvarte champignons i, når mørbraden er næsten brunet - inden bouillonen, det giver lidt ekstra god smag og fyld

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required