Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad

Fyldt mørbrad med persille - helstegt svinemørbrad

billederesultat for fyldt mørbrad
4.8 fra 23 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
150
SHARES
FacebookMessenger150PinterestEmailSMS

Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.

Fyldt mørbrad med persille er en klassisk middagsret, der faktisk ikke er så svær at lave.

Her skæres en svinemørbrad op, hvorefter den fyldes med persille og rulles sammen igen.

Den fyldt svinemørbrad steges i en gryde, og skyen laves til en vidunderlig sovs.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Se også disse opskrifter:

Fyldt svinemørbrad med mozzarella

Italiensk fyldt svinemørbrad

Indbagt mørbrad

Fyldt mørbrad med bacon

Pestofyldt mørbrad

Opskrift på fyldt svinemørbrad

Fyldt mørbrad

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 23 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 15 minutter min
Hviletid: 10 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Opskrift på fyldt mørbrad med persille. En hel svinemørbrad åbnes og fyldes med friskhakket persille, hvorefter den steges mør i en gryde.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 1 håndfuld persille
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 2 dl fløde
  • 1 spsk majsstivelse (udrøres i en smule koldt vand)
  • madkulør
  • 1 spsk gastrik (kan undværes, lidt citronsaft er også godt)

Fremgangsmåde

  1. Afpuds svinemørbrad for sølvsene og andet fedt. Så smager en fyldt mørbrad bedst.
  2. Skær mørbraden op med en skarp kniv på langs, så du får et stort og fladt stykke kød. Læg det mellem to fryseposer, og bank det let med en kagerulle eller lignende.
  3. Krydr med salt og friskkværnet peber, og fordel finthakket persille på kødet.
  4. Rul den sammen, og bind den stramt med bomuldssnor. Krydr også udvendigt med salt og peber.
  5. Smelt en klat smør i en stegegryde, og brun den ved en god varme.
  6. Hæld vand ved og tilsæt bouillonterning. Skru ned for varmen, og lad nu den fyldte svinemørbrad simre knap otte minutter på hver side. Efter otte minutter vender du altså den fyldte svinemørbrad om, og lader den stege videre på den anden side. Den samlede stegetid er ca. 15 minutter.
  7. Tag mørbraden over på et skærebræt, og lad den hvile 10 minutter inden udskæring.
  8. Kog stegeskyen op, og lad den reducere en smule. Kom fløde ved og smag til med salt, peber og lidt gastrik.
  9. Jævn sovsen med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand, og justér farven med sovsekulør.

Næringsindhold

Kalorier365kcalKulhydrater4gProtein33gFedt24gMættet fedt13gFlerumættet fedt2gEnkelumættet fedt7gTransfedt0.1gKolesterol154mgNatrium847mgKalium647mgKostfibre0.1gSukker2gVitamin A822IUVitamin C2mgCalcium46mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Så er der fyldt mørbrad med persille - lige klar til servering.

Fjern snoren og skær den fyldte mørbrad i skiver. Server med sovs og kartofler. En god spidskålssalat passer også godt til.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Kommentarer Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Louise skriver

    februar 18, 2025 at 6:05 pm

    Jeg har lavet retten i dag
    Kødet er helt rå
    Det passer da ingen steder med 15min

    Svar
  2. Lise skriver

    november 13, 2022 at 4:43 pm

    Superlækker, sådan kan jeg huske fra min barndom - en anden version er med svesker :))
    Jeg plejer at komme kvarte champignons i, når mørbraden er næsten brunet - inden bouillonen, det giver lidt ekstra god smag og fyld

    Svar

Mere inspiration

  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri
  • Billede af Baligryde.
    Baligryde (gryderet med inspiration fra det indonesiske køkken)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Du er endnu ikke medlem af Madens Verden...?

madens verden logo opskrifter på god mad

For blot 295 kroner for et helt år får du helt og aldeles adgang til alt indhold og alle funktioner på Madens Verden. Du slipper samtidig for annoncer, kan printe, gemme dine favoritter og se næringsindholdet i opskrifterne.

Samtidig bakker du som medlem op om Madens Verden og vores store madunivers, der giver dig masser af både nye og spændende retter, men også alle de kendte og populære klassikere.

Betalingen dækker et helt år frem, og vi har ingen bindingsperiode. Selve tilmeldingen tager få sekunder, da du blot skal indtaste din mailadresse og betale. Derefter kan du logge ind og få en endnu bedre oplevelse af Madens Verden.

På forhånd tak for din opbakning.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required