Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

fyldt kalkunbryst omviklet med serranoskinke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
576
SHARES
FacebookMessenger576PinterestEmailSMS

Få min bedste opskrift på fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, der smager himmelsk godt. Og så undgår du tørt kalkunkød.

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg er en lækker ret til aftensmad, som du også sagtens kan servere for gæster.

Her får du et meget fedtfattigt stykke kød, men på grund af både fyldet og serranoskinken er det på ingen måde tørt.

Jeg bruger altid soltørrede tomater i olie på glas, og her skal du anvende ca. 100 gram. Mængden af hvidløg kan varieres efter smag og behag. Serranoskinken kan også erstattes med parmaskinke eller bacon.

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Opskrift på fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 30 minutter min
Tilb. tid: 1 time t
Samlet tid: 1 time t 30 minutter min
Få min bedste opskrift på fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, der smager himmelsk godt. Og så undgår du tørt kalkunkød.
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 700 g kalkunbryst
  • 4 spsk olivenolie
  • 100 g soltørrede tomater hakket, i olie i glas
  • 6 fed hvidløg finthakket
  • 3 spsk persille finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 skiver Serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Til fyldt kalkunbryst starter du med at skære 700 g kalkunbryst op, så kødet kan foldes ud. Se på billedet.
  2. Fyldet røres sammen af 4 spsk olivenolie, 100 g soltørrede tomater, der hakkes eller strimles, 6 fed hvidløg og 3 spsk persille. Krydderurterne hakkes groft. Vend det godt sammen.
  3. Krydr kalkunkødet med salt og friskkværnet peber, hvorefter fyldes fordeles, men uden at komme helt ud til kanten.
    fyldt kalkunbryst klar ti at blive lukket
  4. Fold kødet sammen så fyldet er lukket inde i midten.
  5. Dæk det fyldte kalkunbryst til med 5 skiver Serranoskinke.
  6. Bind stegen sammen med bomuldssnor, så den ikke åbner sig under turen i ovnen.
  7. Kalkunbrystet skal nu have 1 time ved 200 grader over- og undervarme, altså ikke varmluft.

Næringsindhold

Kalorier411kcalKulhydrater16gProtein47gFedt20gMættet fedt3gFlerumættet fedt3gEnkelumættet fedt11gTransfedt0.02gKolesterol104mgNatrium1316mgKalium1327mgKostfibre3gSukker10gVitamin A675IUVitamin C18mgCalcium68mgJern4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Lad det stegte og fyldte kalkunbryst køle lidt af, hvorefter du kan fjerne bomuldssnoren.

Skær kalkunstegen i passende skiver, og server den med passende tilbehør. Det kan være flødekartofler og en spidskålssalat. Kan også serveres med en nem paprikasovs.

Men mange slags tilbehør passer til kalkunkød, så der er nok at vælge imellem.

Se også mine populære opskrifter på:

Kalkunbryst i ovn opskrift (omviklet med bacon)

Glaseret kalkunbryst - langtidsstegt i ovn

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Nesloalle skriver

    april 24, 2024 at 9:20 am

    Hejsa. I opskriften til fyldt kalkunbryst står der, at der skal 2 spiseskefulde og 3 spiseskefulde persille i. Hvordan skal det forstås. Og kan man erstatte persille med andet grønt?
    Mvh. Ella

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      april 24, 2024 at 10:10 am

      Hej Ella
      Tak for det, og der var kommet en linje for meget med. Beklager. Det er 3 spsk. persille, og jeg har rettet den til. Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede af svinemørbrad med estragonsauce.
    Svinemørbrad med estragonsauce (nem at lave på kort tid)
  • Billede af kalkun med salvie og pappardelle.
    Kalkun med salvie og pappardelle
  • Billede af pasta soffritto.
    Pasta soffritto (klassisk italiensk pastaret uden kød)
  • Billede af pasta med broccoli.
    Pasta med broccoli i cremet flødesauce

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required