• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Aftensmad › Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

fyldt kalkunbryst omviklet med serranoskinke
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
515
SHARES
FacebookMessenger515PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  2. maj 2024 - Udgivet:  22. april 2024

Få min bedste opskrift på fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, der smager himmelsk godt. Og så undgår du tørt kalkunkød.

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg er en lækker ret til aftensmad, som du også sagtens kan servere for gæster.

Her får du et meget fedtfattigt stykke kød, men på grund af både fyldet og serranoskinken er det på ingen måde tørt.

Jeg bruger altid soltørrede tomater i olie på glas, og her skal du anvende ca. 100 gram. Mængden af hvidløg kan varieres efter smag og behag. Serranoskinken kan også erstattes med parmaskinke eller bacon.

Opskriften er beregnet til 4 personer.

Opskrift på fyldt kalkunbryst

fyldt kalkunbryst omviklet med serranoskinke
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg

5 fra 2 stemmer
Få min bedste opskrift på fyldt kalkunbryst med soltørrede tomater og hvidløg, der smager himmelsk godt. Og så undgår du tørt kalkunkød.
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Kalorier: 411
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 700 g kalkunbryst
  • 4 spsk olivenolie
  • 100 g soltørrede tomater - hakket, i olie i glas
  • 6 fed hvidløg - finthakket
  • 3 spsk persille - finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 skiver Serranoskinke

Fremgangsmåde
 

  1. Til fyldt kalkunbryst starter du med at skære 700 g kalkunbryst op, så kødet kan foldes ud. Se på billedet.
  2. Fyldet røres sammen af 4 spsk olivenolie, 100 g soltørrede tomater, der hakkes eller strimles, 6 fed hvidløg og 3 spsk persille. Krydderurterne hakkes groft. Vend det godt sammen.
  3. Krydr kalkunkødet med salt og friskkværnet peber, hvorefter fyldes fordeles, men uden at komme helt ud til kanten.
    fyldt kalkunbryst klar ti at blive lukket
  4. Fold kødet sammen så fyldet er lukket inde i midten.
  5. Dæk det fyldte kalkunbryst til med 5 skiver Serranoskinke.
  6. Bind stegen sammen med bomuldssnor, så den ikke åbner sig under turen i ovnen.
  7. Kalkunbrystet skal nu have 1 time ved 200 grader over- og undervarme, altså ikke varmluft.

Næringsindhold

Kalorier: 411kcalKulhydrater: 16gProtein: 47gFedt: 20gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 3gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 0.02gKolesterol: 104mgNatrium: 1316mgKalium: 1327mgKostfibre: 3gSukker: 10gVitamin A: 675IUVitamin C: 18mgCalcium: 68mgJern: 4mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Lad det stegte og fyldte kalkunbryst køle lidt af, hvorefter du kan fjerne bomuldssnoren.

Skær kalkunstegen i passende skiver, og server den med passende tilbehør. Det kan være flødekartofler og en spidskålssalat. Kan også serveres med en nem paprikasovs.

Men mange slags tilbehør passer til kalkunkød, så der er nok at vælge imellem.

Se også mine populære opskrifter på:

Kalkunbryst i ovn opskrift (omviklet med bacon)

Glaseret kalkunbryst - langtidsstegt i ovn

Kalkunschnitzler med pasta og lækker sauce

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Nesloalle

    april 24, 2024 at 9:20 am

    Hejsa. I opskriften til fyldt kalkunbryst står der, at der skal 2 spiseskefulde og 3 spiseskefulde persille i. Hvordan skal det forstås. Og kan man erstatte persille med andet grønt?
    Mvh. Ella

    Svar
    • Holger Rørby Madsen

      april 24, 2024 at 10:10 am

      Hej Ella
      Tak for det, og der var kommet en linje for meget med. Beklager. Det er 3 spsk. persille, og jeg har rettet den til. Tak.
      Alt det bedste
      Holger

      Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af stangbønnner.

Stangbønner - sådan koger du de lange bønner perfekt

Billede af sød kartoffelgryde.

Sød kartoffelgryde - lækker gryderet med søde kartofler

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Forsiden lige nu

billede med hel kylling i kyllingeholder
Kylling i kyllingholder med grøntsager→ Se opskriften
billede med sommerlagkage med hindbær og jordbær
Sommerlagkage med flødecreme, hindbær og jordbær→ Se opskriften
Grillet Iberico Presa med hvidløg og rosmarin
Grillet Ibérico Presa med hvidløg og rosmarin→ Se opskriften
Billede af sauce gribiche med grønne asparges.
Sauce gribiche med grønne asparges→ Se opskriften
billede med jordbær trifli opskrift
Jordbær trifli (nem trifli med jordbær og makroner)→ Se opskriften
mad på 30 minutter
Mad på 30 minutter (lækre retter på en halv time)→ Se opskriften
billede med simpel pastaret
Simpel pastaret - nem mad uden gryde og pande→ Se opskriften
billederesultat for æggewraps med laks og kylling
Æggewraps - skøn opskrift med laks eller kylling→ Se opskriften
billede med creme anglaise med jordbær
Creme Anglaise med jordbær (lækker vaniljecreme)→ Se opskriften
billede med grøn kartoffelsalat
Grøn kartoffelsalat med ærter og majs→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required