Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Brunch, morgenmad og frokost › Bedste frikadellesandwich lavet helt fra bunden

Bedste frikadellesandwich lavet helt fra bunden

frikadellesandwich
Del gerne:
47
SHARES
FacebookMessenger47PinterestEmailSMS

Her får du min opskrift på en nem frikadellesandwich, der er lavet helt fra bunden. Med lækkert sandwichbrød og gammeldags frikadeller. Saftig og god.

Uha, sådan en hjemmelavet frikadellesandwich smager godt, og så er den altså nem at lave.

Og verdens bedste frikadellesandwich skal selvfølgelig laves med de lækre durumboller, der anvendes som sandwichbrød.

Dertil min opskrift på de bedste frikadeller, og de er også nemme at lave. Men har den helt rigtige smag, præcist som frikadeller skal smage.

Opskriften giver samlet 12 stk. frikadellesandwich, hvilket rækker til mindst fire personer.

Du har sikkert en sandwich eller to i overskud, og dem pakker du fint ind og bruger som madpakke dagen efter. Her smager de nemlig endnu bedre.

Ingredienser til frikadellesandwich

Du starter med denne opskrift på durumboller/sandwichbrød:

Derefter laver du disse gammeldags frikadeller. Sørg for at du får 12 frikadeller ud af opskriften, for så passer det med antallet af brød.

Desuden skal du bruge

1 rød spidskål
1 agurk

Dressing efter eget valg, og her er der to gode forslag.

En hjemmelavet aioli - der er en hvidløgsmayo - passer godt til at smøre brødet med.

Men denne krydrede burgerdressing er altså god til en frikadellesandwich.

Fremgangsmåde

  1. De færdigstegte frikadeller lægges på fedtsugende papir, det vil sige et stykke køkkenrulle.
  2. Rød spidskål snittes i helt tynde strimler fra spidsen og ind. Du kan anvende spidskålen som den er, eller vende den i et par spiseskefulde sherryeddike, hvis du ønsker lidt syrligt i den sandwich.
  3. Agurkerne snittes i tynde skiver, eventuelt med et bølgeskær, for at gøre det endnu mere festligt.
  4. Brødene halveres og smøres med den valgte dressing. Jeg vil dog sige, at du faktisk sagtens kan lave frikadellesandwich helt uden dressing, og dermed spare på kalorierne.
  5. Fordel så rød spidskål på bunden, del en frikadelle i tre skiver og læg ovenpå kålen, hvorefter du topper med skiver af agurk.
  6. Toppen på og klem let sammen, og så er du klar til en hjemmelavet frikadellesandwich. Sværere er det ikke.

Se også mine opskrifter på:

Sandwich med kylling og karry

Steak sandwich

Flæskestegssandwich

Lækker baconsandwich

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af pighvarsalat.
    Pighvarsalat - salat med rester af pighvar eller anden hvidfisk
  • billede med club sandwich
    Club sandwich (opskrift på en amerikansk favorit)
  • påske smørrebrød med torskerogn og æg
    Påske smørrebrød med torskerogn og æg
  • billede med brunchpandekager
    Brunchpandekager med bagepulver (nem opskrift til brunch)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter og modtage vort populære nyhedsbrev. Du går ikke glip af funktioner på Madens Verden.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Du kan også fortsætte gratis med annoncer.