Indhold
Forret med røget laks på rugbrødschips med avocado
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød (delt i kvarte)
- olivenolie
- flagesalt
- 1 portion avocadocreme (se opskrift på avocadocreme her)
- røget laks (i skiver)
- 6 små tomater (gerne dadeltomater, i små tern)
- 1 spsk olivenolie
- 1 tsk balsamico
- Lidt timian (finthakket)
- salt og friskkværnet peber
- 1 citron
Fremgangsmåde
- De to skiver rugbrød deles i kvarte. Er det små skiver rugbrød, skal du måske bruge 3 eller 4 skiver. Husk, at det skal være meget tynde skiver brød! Lægges på bageplade med bagepapir.
- Pensl brødskiverne med lid olivenolie og bages ca. 10 minutter ved 200 grader varmluft i ovnen. Lad de færdigbagte rugbrødschips køle lidt af.
- Lav avocadocreme som anvist i linket under ingredienser.
- Tomaterne hakkes meget fint og vendes med olie og balsamico. Smag til med salt og peber. Vend finthakket timian i.
- Den nemme forret med laks anrettes. Kom en lille teske avocadocreme på hvert stykke rugbrødschips, og derpå et passende stykke laks.
- Dryp lidt citronsaft over laksen, og top med lidt tomat.
Opskrift på forret med røget laks
Sådan laver du en nem forret med røget laks, rugbrødschips og avocado.
Forretten anrettes på de sprøde rugbrødschips, og derpå toppes med avocadocreme og røget laks. Meget nemme at lave.
Forret med røget laks er god til nytårsaften - eller som forret ved andre festlige lejligheder. Eller brug dem bare som en lækker hapser.
Opskriften giver 8 stykker, og du skal beregne to til hver person.
Se også disse opskrifter:
- Nem forret med parmaskinke, melon og rucola
- Lakseroulade (opskrift til forret eller buffet)
- Blinis på tre måder - den nemme og lækre forret
- Carpaccio af jordskokker - vegetarisk forret
- Svampestuvning på ristet brød - lækker forret
Tips
Forret med røget laks på rugbrødschips serveres straks.
Du kan dog sagtens lave den nemme forret nogle timer i forvejen, og blot opbevare den på køl.
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Comments
No Comments