Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Airfryer › Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

ferskentærte i airfryer
5 fra 2 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
37
SHARES
FacebookMessenger37PinterestEmailSMS

Få min opskrift på ferskentærte i airfryer. En lækker tærte og kage med fersken og mazarinmasse, som du meget nemt bager i din airfryer.

Min nemme opskrift på ferskentærte i airfryer, hvor kagen er bagt med mørdejsbund, mazarinmasse og fersken.

Jeg laver gerne to tærter, der hver har en diameter på 15 centimeter, og hver kage passer til fire personer. Så her er altså i alt til otte personer.

Du kan dog også bage det hele i en større tærteform på ca. 20 centimeter i diameter, og den kan du stadig have i din airfryer. Her er bagetiden lidt længere, men ikke meget.

Indholdet i ferskenkagen er en hjemmelavet mørdej, mazarinmasse og selvfølgelig fersken, og opskriften er altså rimelig nem at gå til. Prøv også min opskrift på drømmekage i airfryer.

Opskrift på ferskentærte i airfryer

Ferskentærte i airfryer (nem opskrift)

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 2 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 1 time t
Tilb. tid: 18 minutter min
Samlet tid: 1 time t 18 minutter min
Få min opskrift på ferskentærte i airfryer. En lækker tærte og kage med fersken og mazarinmasse, som du meget nemt bager i din airfryer.
Antal: 2 stk.
Ret: Airfryer
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 100 g smør (køleskabskoldt)
  • 150 g hvedemel
  • 50 g flormelis
  • 0,5 æg (sammenpisket)
Mazarinmasse
  • 1 æg
  • 75 g sukker
  • 25 g kokosmel
  • 75 g smør (blødt)
  • 30 g hvedemel
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 3 spsk mælk
  • 40 g marcipan (revet)
Desuden
  • 2 ferskner (i tern)

Fremgangsmåde

  1. Til ferskentærte i airfryer starter du med at lave mørdej. Skær 100 g smør (køleskabskoldt) i mindre tern, og kom det i en skål sammen med 150 g hvedemel og 50 g flormelis. Smuldr smørret ud i blandingen, og saml mørdejen med 0,5 æg. Ælt den hurtigt sammen og stil den på køl i 30 minutter, så er den nemmere at rulle ud.
  2. Imens laver du mazarinmasse, hvor du pisker1 æg og 75 g sukker sammen i en skål. Læg derefter elpiskeren væk og find en dejskraber frem. Kom 25 g kokosmel og 75 g smør (blødt) i skålen sammen med 30 g hvedemel, 0,5 tsk bagepulver og 1 tsk vaniljesukker. Vend det forsigtigt sammen med, og vend også 3 spsk mælk og 40 g marcipan (revet) i dejen.
  3. Skær 2 ferskner ud i mindre tern, og vend ferskerne i mazarinmassen.
  4. Rul mørdejen ud så den passer med to tærteforme på ca. centimeter i diameter. Jeg bruger aluforme på Ø15 centimeter, men du kan også lave det hele i en større tærteform på ca. 20 centimeter i diameter.
  5. Læg udrullet mørdej i bunden af formen, og fyld op med mazarinmasse med fersken. Drys med lidt sukker.
  6. Bag en tærte ad gangen ved 170 grader i ca. 18 minutter.

Næringsindhold

Kalorier1476kcalKulhydrater167gProtein20gFedt83gMættet fedt49gFlerumættet fedt5gEnkelumættet fedt24gTransfedt3gKolesterol314mgNatrium947mgKalium435mgKostfibre10gSukker87gVitamin A2893IUVitamin C6mgCalcium99mgJern6mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Den færdigbagte ferskentærte i airfryer køles af, hvorefter den kan serveres med creme fraiche, flødeskum eller en kugle vaniljeis. Velbekomme.

Se også mine populære opskrifter på:

Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)

Gulerodskage i airfryer (nem opskrift)

Nem chokoladekage i airfryer

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Nataliya Jakobsen skriver

    juli 06, 2024 at 12:18 pm

    🙂

    Svar
  2. Holger Rørby Madsen skriver

    maj 26, 2024 at 9:12 am

    Tak fordi du bruger denne opskrift på ferskentærte i airfryer fra Madens Verden. Kom også gerne med din bedømmelse af opskriften.

    Svar

Mere inspiration

  • banankage i airfryer
    Banankage i airfryer (nem opskrift uden smør)
  • Italiensk gris i airfryer
    Italiensk gris i airfryer med peberfrugt og hvidløg
  • hindbærgalette i airfryer
    Hindbærgalette i airfryer
  • Æbletærte i airfryer
    Æbletærte i airfryer (opskrift med mazarin og mørdej)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required