Her får du min opskrift på rabarberkage i airfryer. En lækker og velsmagende kage med rabarber, der bedst bages i en springform i airfryeren.
Med denne opskrift på rabarberkage i airfryer får du en virkelig lækker kage til kaffen.
Kagen bages i en springform, og jeg kommer blandt andet lidt kagecreme ind i rabarberkagen, hvilket kun gør den mere lækker.
Du kan godt bage kagen uden cremen, men det er næsten synd.
Der er nok til 8 personer, og du kan også se min opskrift på den populære rabarberkage bagt i ovn.
Opskrift på rabarberkage i airfryer
Rabarberkage i airfryer (opskrift til springform)
Ingredienser
Dej til kagen
- 150 gram smør - blødt
- 125 gram sukker
- 3 æg
- 150 gram hvedemel
- 6 gram bagepulver
Creme
- 150 gram kagecreme
Rabarber
- 250 gram rabarber
- 25 gram sukker
Pynt
- sukker
- hasselnøddeflager
Sådan gør du
- Til rabarberkage i arifryer starter du med at lave dejen. Her piskes 150 gram smør (blødt)luftigt sammen med 125 gram sukker.
- Derefter piskes 3 æg i dejen, men med et æg ad gangen. Vend derefter 150 gram hvedemel og 6 gram bagepulver i. Brug en dejskraber, du må ikke piske her.
- Lav 150 gram kagecreme, helst en hjemmelavet (hvor du kan se opskriften i linket under ingredienser, eller en pulvercreme. Det er op til dig.
- 250 gram rabarber snittes i tynde skiver og vendes med 25 gram sukker.
- Find en springform med en diameter på ca. 20 centimeter frem. Den skal selvfølgelig kunne være i din airfryer. Klem et stykke bagepapir fast i bunden af springformen, smør siden med lidt smør og drys med lidt sukker.
- Fordel ca. ⅔ dele af dejen i bunden af formen. Derpå fordeles cremen, hvorefter rabarberstykkerne kommes på. Tryk dem let ned i dejen.
- Fordel så resten af dejen øverst, drys med lidt sukker og hasselnøddeflager (kan udelades.
- Bag rabarberkagen i airfryeren i ca. 45 minutter ved 170 grader. Her sættes springformen på risten. Prik i kagen for at tjekke at den er gennembagt.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Tag den bagte rabarberkage op af airfryeren, og lad den køle af, sp kagen kan nå at sætte sig.
Serveres med lidt flødeskum eller creme fraiche.
Se også mine populære opskrifter på:
Kirsten Gudmandsen
Hej.
Har du lavet om på måden at udskrive opskrifter på? Jeg vil kun ha opskrifter, og ikke alle unødvendige kommentarer.
Venlig hilsen
Kirsten Gudmandsen
Holger Rørby Madsen
Hej Kirsten
Nej, jeg kan se du er medlem, så når du logger ind bør du da kunne printe en rigtig fin version alene med opskriften?
Selve printknappen er nu flyttet ned i opskriftsboksen, da jeg synes det er lidt mere logisk 🙂
Skriv lige til mig hej@madensverden.dk hvis det stadig driller.
Alt det bedste
Holger
Birthe Bang
Hvorfor kan jeg ikke gemme opskrifter på min konto????
Holger Rørby Madsen
Hej Birthe
Er du logget ind? Så bør du kunne gøre det 🙂
Alt det bedste
Holger
Signe J.
Det er altså en virkelig lækker rabarberkage, der er nem at lave i airfryeren. Tak for opskriften.