Her er opskriften på lette og luftige rabarbermuffins i airfryer. Du får 7 muffins ud af den lækre og nemme opskrift.
Rabarbermuffins i airfryer er virkelig nemme at bage, og de smager forrygende godt med den syrlige rabarbersmag kombineret med en skøn sødlig kage.
De er lette og luftige og ser fantastiske ud med stykker af rabarber stikkende op af de skønt afbagte muffins.
Opskriften giver dig 7 rabarbermuffins, som du nemt og hurtigt kan bage i din airfryer.
Foretrækker du at bage dine muffins i en almindelig ovn, finder du opskriften på rabarbermuffins her.
Opskrift på rabarbermuffins i airfryer
Rabarbermuffins i airfryer
Ingredienser
- 60 gram smør
- 100 gram rørsukker
- 1 æg
- 150 gram hvedemel
- 7 gram bagepulver
- 1 nip salt
- 125 gram yoghurt
- 150 gram rabarber
Sådan gør du
- Smelt 60 gram smør i en lille gryde og stil det smeltede smør til afkøling.
- Vej 100 gram rørsukker af i en skål og pisk det sammen med 1 æg med en elpisker i 3-4 minutter, indtil det har en lys og luftig konsistens.
- Vej 150 gram hvedemel, 7 gram bagepulver og 1 nip salt af og vend de tørre ingredienser rundt.
- Vend dem forsigtigt i sukker-æggemassen med en dejskraber, så du bevarer mest mulig luft i dejen.
- Tilsæt nu også 125 gram yoghurt og det afkølede smør til dejen. Vend det forsigtigt rundt til dejen har en ensartet og luftig konsistens.
- Skyl rabarberstænglerne og skær 150 gram rabarber i cirka en centimeter stykker. Hvis du har meget tykke rabarberstængler, kan du dele dem på langs af stænglerne også.
- Fordel dejen i 7 muffinsforme i papir, og stik rabarberstykkerne godt ned i dejen.
- Bag dine rabarbermuffins i airfryer i 15 minutter ved 170 grader.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
Nyd dine nybagte rabarbermuffins i airfryer med en god kop kaffe.
Rabarber er perfekt i kager, fordi den skønne syrlige rabarbersmag fungerer fantastisk sammen med den søde kagesmag.
Derfor er der også en række lækre kager, du kan bage med rabarber. Prøv for eksempel at lave en rabarbercrumble i airfryer eller en skøn kage med rabarber.
Alla Fyrstman
De er rigtigt lækker og nemt opskrift 👍
Sterna
Jeg har lige bagt 12 rababermuffins i
Forme af silikone. I 15 min.undersiden var alt for lys.Tog dem ud af formene, vendte bunden i vejret og bagte dem 5 min.mere.Det hjalp.Jeg skal.måske holde mig til.papirforme?
Holger Rørby Madsen
Sterna
Jo, min egen oplevelse er i hvert fald, at silikoneforme ofte ikke lader varmen passere tilstrækkeligt, og derfor kan man risikere en mere ubagt kage.Derfor holder jeg mig normalt til papirforme - og gerne metalforme til større kager 🙂
Alt det bedste
Holger
Susanne Jespersen
Forstår ikke, når jeg er medlem, at jeg ikke kan printe opskriften på rabarbermuffin...
Holger Rørby Madsen
Hej Susanne
Tak for det, men er du logget ind? For så bør du bestemt kunne printe den?
Alt det bedste
Holger
Heidi
Det er altså vildt lækre rabarbermuffins, der er meget nemme at lave.