Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Tilbehør › Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

billederesultat for fad med porrer og rødbeder
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
167
SHARES
FacebookMessenger167PinterestEmailSMS

Det perfekte tilbehør til din bøf. Et fad med porrer og rødbeder, der bages i ovn med lidt olie og balsamico, og det smager fantastisk godt.

Du skal prøve dette fad med porrer og rødbeder i ovn, hvor de gode råvarer bages så porrerne er møre og rødbederme stadig har en smule bid.

Det er sundt og lækkert tilbehør til blandt andet en god bøf eller en oksesteg.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på fad med porrer og rødbeder

Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 30 minutter min
Samlet tid: 40 minutter min
Det perfekte tilbehør til din bøf. Et fad med porrer og rødbeder, der bages i ovn med lidt olie og balsamico, og det smager fantastisk godt.
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 3 porrer
  • 4 rødbeder
  • olivenolie
  • balsamico
  • 1 håndfuld timian
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Beklæd et ildfast fad med bagepapir - det sparer dig for en del rengøring efterfølgende.
  2. Porrer gøres klar. Fjern rod og top, og del hver porrer i 3-4 stykker. Del hvert stykke på langs og læg dem i fadet.
  3. Rødbederne skrælles og skæres derefter i aflange stave. Lægges forsigtigt over porrerne, og du skal ikke rode dem rundt. for så bliver det hele rødt.
  4. Hæld olivenolie og balsamico over. Du skal bruge hvad der svarer til ca. fire spiseskefulde olivenolie og 1-2 spiseskefulde balsamico. Gerne en cremet balsamico.
  5. Kom også frisk timian over og krydr med groft salt.
  6. Bag nu porrer og rødbeder i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Efter turen i ovnen giver dit fad med porrer og rødbeder lidt mere olie og balsamico, og så er de klar til servering.

Se også disse opskrifter:

Stegte rødbeder med fennikel og æbler
Elsker du rødbeder, ja så skal du prøve disse stegte rødbeder, der nemt steges på panden sammen med fennikel og æbler. Lækkert tilbehør.
Se opskriften her
billederesultat for stegte rødbeder
Bagte rødbeder - nem opskrift
Her er den bedste opskrift på bagte rødbeder i ovn. Rødbederne tilberedes med smør og balsamico, og vendes med frisk timian.
Se opskriften her
billede med bagte rødbeder
Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder
Her er den bedste opskrift på hasselback rødbeder, hvor rødbeder snittes i skiver og bages i ovnen med olie og timian. Opskrift med billeder.
Se opskriften her
billederesultat for hasselback rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af salat med brændt blomkål og rucola.
    Salat med brændt blomkål, rucola og pinjekerner
  • Billede af tomatrisotto.
    Tomatrisotto (klassisk risotto med masser af tomat)
  • Billede af havreris.
    Kogetid på havreris (sådan koger du havreris perfekt)
  • Billede af frisk kartoffelsalat med spinat.
    Frisk kartoffelsalat med spinat

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required