Det perfekte tilbehør til din bøf. Et fad med porrer og rødbeder, der bages i ovn med lidt olie og balsamico, og det smager fantastisk godt.
Du skal prøve dette fad med porrer og rødbeder i ovn, hvor de gode råvarer bages så porrerne er møre og rødbederme stadig har en smule bid.
Det er sundt og lækkert tilbehør til blandt andet en god bøf eller en oksesteg.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på fad med porrer og rødbeder
Ingredienser
- 3 porrer
- 4 rødbeder
- olivenolie
- balsamico
- 1 potte timian
- flagesalt
Sådan gør du
- Beklæd et ildfast fad med bagepapir - det sparer dig for en del rengøring efterfølgende.
- Porrer gøres klar. Fjern rod og top, og del hver porrer i 3-4 stykker. Del hvert stykke på langs og læg dem i fadet.
- Rødbederne skrælles og skæres derefter i aflange stave. Lægges forsigtigt over porrerne, og du skal ikke rode dem rundt. for så bliver det hele rødt.
- Hæld olivenolie og balsamico over. Du skal bruge hvad der svarer til ca. fire spiseskefulde olivenolie og 1-2 spiseskefulde balsamico. Gerne en cremet balsamico.
- Kom også frisk timian over og krydr med groft salt.
- Bag nu porrer og rødbeder i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.
Næringsindhold
Tips
Efter turen i ovnen giver dit fad med porrer og rødbeder lidt mere olie og balsamico, og så er de klar til servering.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments