• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Tilbehør › Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

billederesultat for fad med porrer og rødbeder
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
167
SHARES
FacebookMessenger167PinterestEmailSMSSubscribe
Opdateret: 13. november 2020 - Udgivet: 29. oktober 2017

Det perfekte tilbehør til din bøf. Et fad med porrer og rødbeder, der bages i ovn med lidt olie og balsamico, og det smager fantastisk godt.

Du skal prøve dette fad med porrer og rødbeder i ovn, hvor de gode råvarer bages så porrerne er møre og rødbederme stadig har en smule bid.

Det er sundt og lækkert tilbehør til blandt andet en god bøf eller en oksesteg.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på fad med porrer og rødbeder

billederesultat for fad med porrer og rødbeder
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Nemt fad med porrer og rødbeder i ovn

5 fra 1 stemme
Det perfekte tilbehør til din bøf. Et fad med porrer og rødbeder, der bages i ovn med lidt olie og balsamico, og det smager fantastisk godt.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Antal: 4
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 110
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 3 porrer
  • 4 rødbeder
  • olivenolie
  • balsamico
  • 1 håndfuld timian
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Beklæd et ildfast fad med bagepapir - det sparer dig for en del rengøring efterfølgende.
  2. Porrer gøres klar. Fjern rod og top, og del hver porrer i 3-4 stykker. Del hvert stykke på langs og læg dem i fadet.
  3. Rødbederne skrælles og skæres derefter i aflange stave. Lægges forsigtigt over porrerne, og du skal ikke rode dem rundt. for så bliver det hele rødt.
  4. Hæld olivenolie og balsamico over. Du skal bruge hvad der svarer til ca. fire spiseskefulde olivenolie og 1-2 spiseskefulde balsamico. Gerne en cremet balsamico.
  5. Kom også frisk timian over og krydr med groft salt.
  6. Bag nu porrer og rødbeder i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.

Næringsindhold

Kalorier: 110kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Tips

Efter turen i ovnen giver dit fad med porrer og rødbeder lidt mere olie og balsamico, og så er de klar til servering.

Se også disse opskrifter:

Stegte rødbeder med fennikel og æbler

4.6 fra 5 stemmer
Elsker du rødbeder, ja så skal du prøve disse stegte rødbeder, der nemt steges på panden sammen med fennikel og æbler. Lækkert tilbehør.
Gå til opskrift
billederesultat for stegte rødbeder

Bagte rødbeder - nem opskrift

4.8 fra 11 stemmer
Her er den bedste opskrift på bagte rødbeder i ovn. Rødbederne tilberedes med smør og balsamico, og vendes med frisk timian.
Gå til opskrift
billede med bagte rødbeder

Hasselback rødbeder - nem opskrift med billeder

5 fra 13 stemmer
Her er den bedste opskrift på hasselback rødbeder, hvor rødbeder snittes i skiver og bages i ovnen med olie og timian. Opskrift med billeder.
Gå til opskrift
billederesultat for hasselback rødbeder
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af sandwichboller.

Sandwichboller - lækre og nemme brød til sandwich

Billede af nakkesteg på spyd.

Nakkefilet på spyd (nakkesteg grillet på rotisseri)

Billede af lynsyltet squash med grønne bønner.

Lynsyltet squash med grønne bønner, hvidløg og mynte

Sæson i juli

Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager

Madplan uge 27

Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter

Billede af Vining bøfgryde.

Viking bøfgryde - gryderet med oksesauté

Forsiden lige nu

sommerpande med kylling og kål
Sommerpande med kylling og kål→ Se opskriften
billede med squashfrikadeller
Squashfrikadeller - vegetariske deller med squash→ Se opskriften
Billede til mukimame med bulgur.
Mukimame med bulgur, bønner og vinaigrette→ Se opskriften
Sæson i juli
Sæson i juli: Se alle de danske frugter og grøntsager→ Se opskriften
billederesultat for wraps med kylling
Nemme wraps med kylling og spidskål→ Se opskriften
Kyllingeret med ris i ovn
Kyllingeret med ris i ovn→ Se opskriften
Madplan uge 27
Ugens madplan uge 27 med gode sommerretter→ Se opskriften
kartoffelsalat med soltørrede tomater
Kartoffelsalat med soltørrede tomater og gul peberfrugt→ Se opskriften
kyllingesatay spyd
Kyllingesatay - marinerede kyllingespyd til ovn eller grill→ Se opskriften
Billede med sort peber.
Peber - fakta og viden om sort, hvid og grøn peber→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required