Elsker du rødbeder, ja så skal du prøve disse stegte rødbeder, der nemt steges på panden sammen med fennikel og æbler. Lækkert tilbehør.
Stegte rødbeder er en dejlig måde at tilberede de sunde rødbeder på, og de tager ikke mange minutter at lave.
Her steges rødbeder på panden sammen med fennikel og æbler, og det er skønt tilbehør til mange retter.
Opskrift på stegte rødbeder
Stegte rødbeder med fennikel og æbler
Ingredienser
- 8 rødbeder - små og nye rødbeder, skrællet og skåret i mundrette stykker
- 1 fennikel - i tynde skiver
- 2 æbler - gerne røde æbler, uden kerner, i smalle både
- 2 rødløg - i smalle både
- 3 kviste rosmarin - brug nålene
- salt og friskkværnet peber - gerne Maldon salt
Sådan gør du
- Skær alle grønsagerne ud, så de er klar til brug. Det vil sige mundrette stykker.
- Varm en pande op og hæld lidt olivenolie på, lad det blive godt varmt, men IKKE så det ryger!
- Kom rødbeder på, krydr med salt og friskkværnet peber og lad dem stege i ca. 5 minutter.
- Rør i dem af og til.
- Kom så æbler, fennikel og rødløg ved og steg i endnu 5 minutters tid, eller indtil rødbederne er møre, men stadig har bid.
- Kom finthakket rosmarin ved, smag til og vend godt rundt.
Få tilsendt opskriften på mail
Næringsindhold
Tips
De stegte rødbeder serveres straks, og de kan blandt andet bruges som tilbehør til farsbrød.
Se også disse opskrifter med rødbeder:
Del dine ideer og tanker med os andre her: