Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Aftensmad › Chop suey

Chop suey med kylling (nemt og godt på 10 minutter)

billederesultat for chop suey
4.7 fra 14 stemmer
Gå til opskrift
Del og send:
98
DELINGER
Facebook98PinterestSMSEmailMessenger
Indhold
  • Chop suey med kylling
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på chop suey
  • Tips
  • Kommentarer

Chop suey med kylling

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.7 fra 14 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
Chop suey lyder kinesisk, men faktisk er det en ret, der er opfundet i USA. Der er tale om lynstegt kylling og grøntsager i sovs af bouillon.
Antal: 4
Ret: Aftensmad
Køkken: Amerikansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 400 g kyllingebryst
  • soja
  • 4 fed hvidløg
  • 4 dl vand
  • 1 bouillonterning (gerne høns)
  • 500 g grøntsager (evt. en wokblanding)
  • 1 tsk stødt ingefær (eller lidt reven frisk ingefær)
  • 1 spsk majstivelse
  • 2 spsk soja
  • salt og friskkværnet peber

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Fremgangsmåde

  1. Kog vand med en bouillonterning op i en gryde, og skru derefter ned så bouillonen småkoger.
  2. Kyllingebrystfileterne deles på midten, og skæres derefter i tynde strimler.
  3. Varm en pande op til høj varme. Kom lidt olie på og lynsteg nu halvdelen af kyllingekødet. Krydr med lidt soja og salt, steg i to minutter, hvor du ryster panden op.
  4. Hæld det i gryden til bouillonen, og fortsæt på samme måde med den halvdel af kyllingekødet, som også kommes i gryden.
  5. Hak hvidløgsfed fint. Kom så lidt mere olie på den varme pande, og lynsteg wokblandingen sammen med hvidløg, eventuelt ad to omgange, Kom det i gryden.
  6. Rør majsstivelse ud i et par spiseskefulde soja, og jævn sovsen i gryden, tilsæt ingefær og smag til med salt og peber. Kog igennem to minutter, og så er din chop suey klar til servering.

Næringsindhold

Kalorier215kcalKulhydrater20gProtein27gFedt4gMættet fedt1gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.01gKolesterol64mgNatrium1449mgKalium678mgKostfibre5gSukker0.3gVitamin A6378IUVitamin C15mgCalcium50mgJern2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab
Kom med din mening

Opskrift på chop suey

Chop suey er en super nem og hurtig ret til travle hverdage, fordi den kan laves på en 10 minutters tid.

Mange tror fejlagtigt at retten er kinesisk, men den er faktisk opfundet i USA tilbage i 1800-tallet.

Forbindelsen til Kina er dog god nok, for den er inspireret af lokale retter fra et lokalt kinesisk område, men hvor man i stedet anvendte de råvarer, der var til rådighed på det tidspunkt i USA.

Typisk laves chop suey af kylling eller svinekød, men du kan også bruge oksekød og fisk.

Der er tale om kød og grøntsager, der kan steges ved høj varme i en pande eller wok, og derefter kommes i en sovs.

Nydes med ris eller nudler. Opskriften er til fire personer. Se også min populære opskrift på thaisuppe.

Se også mine opskrifter på:

  • Kinesisk kylling med nudler
  • Wok med marineret svinekød og hvidkål
  • Stegte ris med kylling og grøntsager til wok eller pande

Tips

Chop suey serveres straks sammen med kogte ris. Velbekomme.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Kommentarer Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af teriyaki laks.
    Teriyaki laks (nem laks med teriyaki og sesam)
  • Billede af smørstegt laksefilet med græskarmos.
    Smørstegt laksefilet med græskarmos
  • Billede af peberkylling.
    Peberkylling med grønne peberkorn og lækker sauce
  • Billede af hellefisk med spinat og knoldselleri.
    Hellefisk med spinat og knoldselleri

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Vil du have de bedste opskrifter på mail?

Få Madens Verdens nyhedsbrev med opskrifter og inspiration til din madlavning.

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Er du endnu ikke medlem?

madens verden logo opskrifter på god mad

Gør som rigtig mange andre glade brugere - bliv medlem af Madens Verden nu. Så slipper du bla. for annoncerne.

Bliv medlem her

Du kan fortsat bruge Madens Verden gratis med reklamer ved at klikke her.

Bedømmelse

Your vote:




Har du også en kommentar?

A rating is required
A name is required
An email is required