En nem og hurtig opskrift på kinesisk kylling med nudler. Tynde skiver kylling steges og vendes med soja og hoisinsauce. Til pande eller wok.
Kinesisk kylling med nudler er en super lækker og hurtig panderet eller wokret.
Du kan nemlig lave kyllingeretten i enten pande eller wok, og begge dele er godt.
Kinesisk kylling tager kun få minutter at lave, og den vendes med grøntsager, hoisinsauce og soja.
Serveres med nudler, men kogte ris er også godt.
Opskrift på kinesisk kylling
Ingredienser
- 500 gram kyllingebryst filet i tynde skiver
- olie til stegning
- 2 løg halveret og snittet i skiver
- 2 fed hvidløg fintsnittet
- 3 stængler bladselleri snittet i tynde skiver
- 2 røde peberfrugter i tynde strimler
- 3 spiseskefulde hoisin sauce
- 2 spiseskefulde soja
- 1 bundt forårsløg i 1 cm. tykke skiver
- 100 gram cashewnødder
- 500 gram nudler koges ca. 4-5 minutter
Sådan gør du
- Kylling skæres i helt tynde strimler og lægges til side.
- Gør løg, hvidløg, bladselleri og peberfrugter klar. Peberfrugterne snittes i tynde strimler, så igen deles på midten.
- Sæt en gryde over med vand til kogning af nudler. Kinesisk kylling med nudler er nemlig en hurtig ret at tilberede og derfor skal det hele være forberedt. Kog vandet op.
- Varm en pande eller wok op ved højeste varme.
- Kom en god sjat olie på, og steg nu kyllingekødet ved hård varme indtil det er gennemstegt. Det tager 3-4 minutter. Tag kyllingekødet af panden eller wokken.
- Kom nudler i det kogende vand og kog ca. 4-5 minutter, så nudlerne er kogte.
- Imens kommes en ny sjat olie på den varme pande eller wok.
- Steg nu grøntsager hurtigt og vend rundt imens. Steges 1-2 minutter.
- Kom kyllingekødet tilbage sammen med hoisinsauce og soja.
- Vendes rundt sammen med forårsløg og cashewnødder.
Se video til opskrift
Næringsindhold
Tips
Kinesisk kylling serveres straks sammen med nudler.
I stedet for nudler kan du også servere kogte ris til. Begge dele er godt.
Se også disse opskrifter:
Comments
No Comments