• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Nem buffet til børnefødselsdag - komplet børnebuffet

Nem buffet til børnefødselsdag - komplet børnebuffet

Her er virkelig en god og nem buffet til børnefødselsdag, hvor alle børn kommer til at spise løs. Der er forskellige retter, som alle er meget børnevenlige, og denne børnebuffet kan du lave på under to timer. Foto: Madensverden.dk.
Del gerne:
62
SHARES
FacebookMessenger62PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. februar 2024 - Udgivet:  19. marts 2018

Her kan du se hvordan du nemt laver en komplet buffet til børnefødselsdag, hvor ungerne virkelig får god mad. Denne børnebuffet er med retter de fleste børn kan lide, og derfor er du sikker på, at alle får noget godt at spise til børnefødselsdagen.

På under to timer kan du lave denne buffet til børnefødselsdag, og det er altså en ret populær børnebuffet, hvor der er mad for alle. Også de lidt mere kræsne børn kommer ikke til at gå sultne fra bordet.

Børnebuffeten indeholder blandt andet ovnstegte kyllingelår, små frikadeller, bådkartofler og pasta - men selvfølgelig også en god salatbar.

Den lækre buffet til børnefødselsdag er selvfølgelig lavet med de bedste råvarer, og du kan jo eventuelt selv tilføje hvis du synes der skal flere ting til.

Omkring tiden, så kan du nå at lave det hele på under to timer. Det eneste du lige skal være opmærksom på, er at dejen til brødene skal røres sammen nogle timer tidligere - og gerne 7-8 timer før de skal bages.

Kom 4 deciliter lunkent vand i en skål, og rør 7 (syv) gram gær i. Tilsæt derefter cirka 450 gram Manitoba hvedemel, 2 teskefulde sukker og to strøgne teskefulde salt. Kom også en god sjat olie i Rør rundt i dejen med en grydeske i et minut, og dejen skal være lidt tynd i konsistensen. Overdæk med husholdningsfilm, og lad den stå på køkkenbordet i 7-8 timer.

Vi kaster os ud i den dejlige børnebuffet, som altså ikke er svær at lave. Så start med at tænde ovnen på 190 grader varmluft, og det er den temperatur du nu bruger hele vejen igennem - uanset hvad der ellers måtte stå i de opskrifter, som der nu henvises til.

Vi starter med kyllingelårene. Du skal bruge 15 kyllingelår. Bland en deciliter olie sammen med fire teskefulde paprika, og pensl kyllingelårene godt. Krydr med salt, og læg kyllingelårene på en bageplade med bagepapir. Steges i ovnen i cirka 40 minutter, og anrettes derefter på et fad. De må gerne blot være lune ved servering.

Kartoffelbåde laves som anvist i denne opskrift på kartoffelbåde i ovn. Du skal bruge en portion som i opskriften, og den er nem at lave. Bages i 40-45 minutter sammen med kyllingelårene.

Frikadeller er også gode i børnebuffet, og her laver du en portion af denne frikadellefars. Form til små frikadeller, som steges cirka fire minutter på hver side i lidt olie og smør på en varm pande. Stil til side.

Madbollerne bages ved at dejen tages ud på et meldrysset bord. Dejen skal ikke æltes, men blot lige foldes sammen. Skæres derefter i 20 lige store stykker, som sættes på en bageplade. De skal ikke efterhæve, men bages i 15 minutter når kartoflerne kommer ud af ovnen.

Salaten klargøres. Du kan lave skåle med henholdsvis rød peberfrugt, små tomater, agurk i tern, fetaost, majs og en lidt større skål med lidt grøn salat. En skål med små gulerodsstave er også et hit hos ungerne.

Mørbradbøffer er også godt at have i en børnebuffet, da nogle børn gerne vil have mere kød. Afpuds en svinemørbrad, og del den i 10 lige store bøffer. Steges 2-3 minutter på hver side i lidt olie på en meget varm pande, og krydres derefter med salt og peber. Kog eventuelt panden af med lidt fløde og paprika, og smag til med salt og peber. Anret med mørbradbøffer og flødesovs i en lille skål.

Kog pasta som anvist på pakken, og vend efterfølgende pastaen med lidt olivenolie, så den ikke klistrer sammen.

Af yderligere tilbehør er lidt pesto et hit - og det samme er en lille skål med tomatketchup.

Anret det hele som en buffet, hvor børnene selv tager for sig af retterne. Det er altså en både nem og ret billig buffet til børnefødselsdag.

Forkæl også ungerne med dessert. Lav en dobbelt portion af disse skønne pandekager (lav dem gerne i god tid og varm dem i ovnen lige før de skal spises), og servér pandekagerne med flere forskellige slags is og en chokoladesovs.

Rigtig god fornøjelse - og du vil få en masse glade børn i huset.

Opskriften rækker til cirka 12 børn, men tilføj bare lidt mere hvis I er flere. Min erfaring er, at ungerne spiser lidt af det hele, og der plejer at være lidt i overskud.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her