Opskrift på brøndkarsesuppe. Suppen koges på bouillon, brøndkarse, persille og lidt bladselleri, og den er en nem og dejlig forret.
Opskriften på brøndkarsesuppe er beregnet som en forret til fire personer.
Ingredienser til brøndkarsesuppe
1 liter vand
2 terninger hønsebouillon (eller grøntsagsbouillon)
1 potte brøndkarse
1 stængel bladselleri
1 lille håndfuld persille
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kog vand op sammen med bouillonterninger, og skru så lidt ned for varmen igen. Lad det koge et par minutter.
- Hak bladselleri helt fint, og kom den i suppen.
- Hak også persille fint og kom den ved.
- Tag 16 blade brøndkarse til side, og hak resten groft og put det i suppen.
- Lad nu brøndkarsesuppen koge ved svag varme i tre minutter.
- Sigt den over i en anden gryde eller skål, og smag suppen til med salt og friskkværnet peber.
- Fordel brøndkarsesuppen i fire skåle, og pynt med fire brøndkarseblade i hver portion.
Servér straks sammen med et stykke friskbagt flutes eller italiensk bondebrød.
Brøndkarsesuppe er en fantastisk suppe til forret, og den er både nem og hurtig at lave. Du kan sagtens lave suppen i forvejen, og så blot varme den inden anretning.
Se også mine opskrifter på:
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifterne
- Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
hansen.per@hotmail.com
Når jeg skal være helt ærlig så synes jeg ikke at denne suppe smager ret meget af brøndkarse, den smager godt nok, men! !
Jeg dyrker min egen brøndkarse og det smager af noget så der skal meget mere karse i
Holger Rørby Madsen
Hej Per
Tak for det - og man kan jo altid tilsætte lidt mere brøndkarse. Og jeg burde måske gøre det samme som dig - nemlig dyrke brøndkarsen slev. Den smager jo forrygende godt.
De bedste hilsner
Holger