Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Forretter › Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

billederesultat for bresaola med rucola
4.8 fra 6 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
48
SHARES
FacebookMessenger48PinterestEmailSMS

Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.

Bresaola med rucola er baseret på skiver af bresaola, som kommer fra Valtellina, en alpedal i Lombardiet, der ligger i det nordlige Italien.

Bresaolaen er lavet af oksefilet, som saltes og lufttørres i to til tre måneder. Det gør kødet hårdt og helt mørkerødt, nærmest bordeaux, i farven.

Den kan købes som pålæg i mange supermarkeder. Men hvis du er heldig, har du en italiensk delicatesse-butik i nærheden, så du kan få bresaola i papirtynde skiver, skåret, når du køber det. Det er bare det bedste.

Denne opskrift på bresaola med rucola er til fire personer og beregnet som forret eller antipasto, som italienerne vil sige.

Du kan dog også sagtens servere bresaolaen som en let hovedret, så skal du bare regne med lidt flere skiver til hver person og servere retten med brød til. 

Opskriften er beregnet som en forret til fire personer.

Opskrift på bresaola med rucola

Bresaola med rucola, parmesan og trøffelolie

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
4.8 fra 6 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 5 minutter min
Bresaola er saltet og lufttørret oksefilet, som serveres i tynde skiver som forret. Her serveret med rucola, parmesan og trøffelolie.
Antal: 4
Ret: Forret
Køkken: Italiensk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 12 skiver bresaola
  • 50 g rucola eller så meget du synes
  • 50 g parmesan
  • Lidt trøffelolie
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Først anretter du tre skiver bresaola på hver tallerken.
  2. Drys så lidt rucola hen over kødet.
  3. Skær parmesan i mindre stykker og drys det ud over rucolaen.
  4. Hæld et par tynde striber trøffelolie ud over hver tallerken. Det giver en fantastisk smag til både kød og rucola.
  5. Kværn til sidst et-to vrid sort peber over forretten.

Næringsindhold

Kalorier120kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Bresaola med rucola serveres helt kold og med et stykke hjemmebagt ciabattabrød og et glas hvidvin til.

Se også disse opskrifter på forretter:

  • Salat med bresaola som lækker forret
  • Oksekødsruller med bresaola, timian og sauce
  • Italiensk forret - super nem antipasti på 5 minutter
  • Pasta med salami - nem pastaret med lufttørret salami
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Ellen Skovhede Jensen skriver

    december 29, 2022 at 5:01 pm

    Det er superopskrifter, du laver, og sender! 🤗🤗

    Svar
    • Holger Rørby Madsen skriver

      december 29, 2022 at 9:18 pm

      Hej Ellen
      1000 tak - det er jeg super glad for at høre.
      Alt det bedste - og godt nytår
      Holger

      Svar

Mere inspiration

  • Billede med asparges i butterdej.
    Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker
  • billede til hvide asparges med brunet smør
    Hvide asparges med brunet smør (en lækker forret)
  • Nytårsforret med skinke osv
    Nytårsforret - 10 bud på lækre forretter
  • kartoffelbund med røget laks og asparges
    Kartoffelbund med røget laks og asparges

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required