Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sous vide › Blomkål sous vide

Blomkål sous vide med tid og temperatur

blomkål sous vide
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMS
Indhold
  • Blomkål sous vide
  • Ingredienser
  • Fremgangsmåde
  • Næringsindhold
  • Opskrift på blomkål sous vide
  • Note
  • Kommentarer

Blomkål sous vide

holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen
5 fra 1 stemme
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Samlet tid: 30 minutter min
Opskrift på blomkål sous vide med angivelse af temperatur og tid. Resultatet er en perfekt tilberedt blomkål med lækker smag og konsistens.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 1 blomkål
  • smør
  • flagesalt

Fremgangsmåde

  1. Tænd din sous vide på 85 grader. Det er den perfekte temperatur til at tilberede din blomkål sous vide.
  2. Fjern blade og stok på blomkålen, og skær den derefter i cirka tre centimeter tykke skiver. Så hænger blomkålen stadig nogenlunde godt sammen.
  3. Læg kålskiverne i en vaccumpose, men fyld ikke posen for meget. Husk, at den skal kunne være i din sous vide.
  4. Læg nogle skiver smør på blomkålsskiverne, og drys også med lidt flagesalt.
  5. Luk poserne i en vacuummaskine, og vær sikker på at, at poserne er svejset helt til.
  6. Blomkål sous vide laver du nu ved at give kålen 20 minutter i det 85 grader varme vand.

Næringsindhold

Kalorier61kcalKulhydrater7gProtein3gFedt3gMættet fedt2gFlerumættet fedt0.2gEnkelumættet fedt1gTransfedt0.1gKolesterol8mgNatrium647mgKalium431mgKostfibre3gSukker3gVitamin A87IUVitamin C69mgCalcium33mgJern1mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Opskrift på blomkål sous vide

Blomkål sous vide er en fremragende måde at tilberede blomkål på, hvor kålen bevarer både smag og konsistens.

Faktisk synes jeg ikke man kan tilberede den lækre blomkål på bedre måder, og det er heldigvis nemt.

Jeg plejer at give blomkål 20 minutter ved 85 grader i min sous vide, og så har kålen stadig en smule bid. Men uden at være rå.

Husk også at se disse opskrifter:

  • Kartofler sous vide - opskrift med tid og temperatur
  • Laks sous vide - guide med tid og temperatur
  • Flæskesteg sous vide - guide med temperatur og tid
  • Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

Note

Den færdige blomkål sous vide kan serveres straks som tilbehør, og den smager fint som den er.

Du kan dog også vælge at stege den af på en varm pande eller grill, og så give den lidt farve.

Det giver en god smag, men vær opmærksom på, at den sous vide-tilberedte blomkål er skrøbelig. Den er simpelthen meget mør.

Du kan i øvrigt servere blomkålen som en forret sammen med lidt mayonnaise, som du smager til med hvidløgspulver og hakket purløg.

Her finder du alle opskrifter til din sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • cote de boeuf sous vide
    Cotes de boeuf sous vide (opskrift på kongernes bøf)
  • porre sous vide
    Porre sous vide med tid og temperatur
  • laks sous vide
    Laks sous vide - guide med tid og temperatur
  • billederesultat for flanksteak sous vide
    Flanksteak sous vide (opskrift på mør flankesteg)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required