• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Sous vide › Blomkål sous vide med tid og temperatur

Blomkål sous vide med tid og temperatur

blomkål sous vide
5 fra 1 stemme
Gå til opskrift
Del gerne:
10
SHARES
FacebookMessenger10PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  25. juni 2023 - Udgivet:  21. september 2021

Indhold

  1. Opskrift på blomkål sous vide med angivelse af temperatur og tid. Resultatet er en perfekt tilberedt blomkål med lækker smag og konsistens.
  2. Opskrift på blomkål sous vide
  3. Blomkål sous vide
  4. Note

Opskrift på blomkål sous vide med angivelse af temperatur og tid. Resultatet er en perfekt tilberedt blomkål med lækker smag og konsistens.

Blomkål sous vide er en fremragende måde at tilberede blomkål på, hvor kålen bevarer både smag og konsistens.

Faktisk synes jeg ikke man kan tilberede den lækre blomkål på bedre måder, og det er heldigvis nemt.

Jeg plejer at give blomkål 20 minutter ved 85 grader i min sous vide, og så har kålen stadig en smule bid. Men uden at være rå.

Husk også at se disse opskrifter:

  • Kartofler sous vide - opskrift med tid og temperatur
  • Laks sous vide - guide med tid og temperatur
  • Flæskesteg sous vide - guide med temperatur og tid
  • Gulerødder sous vide - den perfekte opskrift til sousvide

Opskrift på blomkål sous vide

blomkål sous vide
holger rørby madsen madens verdenHolger Rørby Madsen

Blomkål sous vide

5 fra 1 stemme
Opskrift på blomkål sous vide med angivelse af temperatur og tid. Resultatet er en perfekt tilberedt blomkål med lækker smag og konsistens.
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Kalorier: 40
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser
  

  • 1 blomkål
  • smør
  • flagesalt

Fremgangsmåde
 

  1. Tænd din sous vide på 85 grader. Det er den perfekte temperatur til at tilberede din blomkål sous vide.
  2. Fjern blade og stok på blomkålen, og skær den derefter i cirka tre centimeter tykke skiver. Så hænger blomkålen stadig nogenlunde godt sammen.
  3. Læg kålskiverne i en vaccumpose, men fyld ikke posen for meget. Husk, at den skal kunne være i din sous vide.
  4. Læg nogle skiver smør på blomkålsskiverne, og drys også med lidt flagesalt.
  5. Luk poserne i en vacuummaskine, og vær sikker på at, at poserne er svejset helt til.
  6. Blomkål sous vide laver du nu ved at give kålen 20 minutter i det 85 grader varme vand.

Næringsindhold

Kalorier: 40kcal
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Gratis appHent Madens Verdens gratis app hvor du henter dine apps! Log ind som medlem og få alle fordelene.
Kom med din mening

Note

Den færdige blomkål sous vide kan serveres straks som tilbehør, og den smager fint som den er.

Du kan dog også vælge at stege den af på en varm pande eller grill, og så give den lidt farve.

Det giver en god smag, men vær opmærksom på, at den sous vide-tilberedte blomkål er skrøbelig. Den er simpelthen meget mør.

Du kan i øvrigt servere blomkålen som en forret sammen med lidt mayonnaise, som du smager til med hvidløgspulver og hakket purløg.

Her finder du alle opskrifter til din sous vide.

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Ugens madplan uge 23

Ugens madplan uge 23 med syv gode bud på aftensmad

Billede af hvid aspargessalat med tomater.

Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing

Billede af sønderjysk stang.

Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)

Forsiden lige nu

billede med sommermad
Sommermad (opskrift på lækre sommerretter)→ Se opskriften
Billede af sønderjysk stang.
Sønderjysk stang (nem og hurtig kringle med remonce)→ Se opskriften
jordbærcrumble med kokos og hvid chokolade
Jordbærcrumble - opskrift med jordbær, kokos og hvid chokolade→ Se opskriften
Ugens vine uge 23
Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest→ Se opskriften
billede med pandekager klar til servering
Pandekager - nem opskrift på gammeldags pandekagedej→ Se opskriften
Super sprøde ciabattabrød, der er klassiske madbrød fra Italien. Brødene bliver luftige og med store huller, som mange godtt kan lide ciabattabrødene. Opskirften giver disse tre lækre brød. Foto: Madensverden.dk.
Ciabattabrød med store huller - italiensk ciabatta uden æltning→ Se opskriften
billede med mørbrad frikasse
Mørbrad frikassé→ Se opskriften
billederesultat for fyldt spidskål med oksekød i ovn
Fyldt spidskål med oksekød→ Se opskriften
stor bradepandekage med jordbær
Stor bradepandekage med jordbær - opskrift til mange→ Se opskriften
Billede af hvid aspargessalat med tomater.
Hvid aspargessalat med tomater og lækker dressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required