• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskriftindeks
  • Aftensmad
  • Airfryer
  • Kager
  • Madplan
  • Råvareguide
  • Webshop
  • PLUS
Forside › Aftensmad

Bagt pasta - nem opskrift med broccoli og bacon

bagt pasta
Bagt pasta i bradepande. Lavet med blandt andet bacon og broccoli, og det smager altså godt. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Opdateret:  27. oktober 2019 - Udgivet:  7. august 2019

Del gerne:
138
SHARES
FacebookMessenger138PinterestEmailRedditSMS

Lækker og nem opskrift på bagt pasta. En god pastaret i ovn, der blandt andet laves med bacon og broccoli, og bages med en fløde- og æggemassse. Mums.

Opskriften på bagt pasta er beregnet til fire personer.

Ingredienser til bagt pasta

300 gram pasta (skruer eller penne)
En halv broccoli
150 gram bacon i tern
1 rødløg
3 fed hvidløg
2 håndfulde spinat
1 lille potte basilikum
300 gram fløde
2 æg
200 gram kogevand
1 teskefuld paprika
Lidt rasp
Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Pasta koges al dente (med lidt bid) i letsaltet vand. Husk at pastaen skal en tur i ovnen efterfølgende, og derfor skal den ikke koges helt mør.
  2. Broccoli skæres i mindre buketter og koges med et minut sammen med pastaen.
  3. Hæld vandet fra - men husk at gemme 200 gram af det.
  4. Bacontern steges næsten sprøde på en pande. Rødløg og hvidløgsfed hakkes fint og steges med et minut. Kom også et par håndfulde frisk spinat ved og og lad spinaten falde sammen.
  5. Tag panden af varmen, pluk bladene af en potte basilikum og kom dem ved.
  6. Vej fløde af med kogevand og pisk et par æg i blandingen sammen med paprika, salt og peber.
  7. Find en bradepande på cirka 18 gange 24 centimeter frem, og fordel pasta og broccoli i den. Kom også indholdet fra panden i.
  8. Vend det forsigtigt rundt, og krydr med lidt salt og peber.
  9. Hæld fløde- og æggemassen ud over pastaretten, og drys med lidt rasp.
  10. Bagt pasta skal have cirka 25 minutter ved 200 grader varmluft. Er den ikke helt nok, kan du give den et par minutter mere.

Se også mine opskrifter på:

Pasta i ovn

Pølseret med pasta i ovn

Pastamuffins

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg er kogebogsforfatter, opskriftsudvikler og journalist, og med omkring 2 mio. brugere hver måned er Madensverden.dk et af Danmarks største medier om mad. Her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Kæmpe tak fordi du bakker op om Madens Verden
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Helle

    oktober 11, 2019 at 7:27 pm

    Lækre opskrifter, men ville gerne, om man kunne undgå alt det "unødvendige" på højre side, når man printer opskrifterne ud. Dermed kan man nøjes med at printe 1 side ud istedet for 2.

    Svar

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Rabarberhapsere

Rabarberhapsere - lækre små kager med rabarber

Billede med marmoreret grillfilet.

Marmoreret grillfilet - opskrift med stegetid og tips

Billede med asparges i butterdej.

Asparges i butterdej - nemme butterdejspakker

Uge20-bedstevinkøb

Ugens vine, uge 20: Flot hvid og rosé til små penge

Billede med spidskålsvinaigrette.

Spidskålsvinaigrette med mandler

ugens madplan uge 20

Ugens madplan uge 20 - lækker og varieret aftensmad

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Gør noget godt for dig selv - bliv medlem af Madens Verden nu
Det er billigere end du tror.
Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her