
Se her hvordan du laver de lækreste pastamuffins, der er bagt pasta med grøntsager og æg. Virkelig gode som tilbehør.
Pastamuffins er lækkert tilbehør, som de fleste vil kunne lide.
Det er bagt pasta, der laves i en muffinsform med en æggemasse og forskellige grøntsager.
Det er ret nemt at lave, men smager godt og er flot ved anretningen.
Serveres blandt andet til kylling, kalkunbryst og meget andet kød.
Opskriften giver 12 pastamuffins, der passer til fire personer.
Ingredienser til pastamuffins
250 gram pastaskruer (synes jeg fungerer bedst)
100 gram frosne ærter
150 gram majs (ca. 1 lille dåse majs)
1 rød peberfrugt
6 æg
2,5 deciliter mælk
1 teskefuld tørret oregano
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Start med at koge pastaskruerne i letsaltet vand som anvist på pakken, men kog dem lige en anelse kortere, så de har lidt bid. De skal jo bages i ovnen. Hæld vandet fra.
- Rød peberfrugt skæres ud i små tern, og kommes i en skål med majs, ærter og pastaskruerne. Vend det hele godt rundt.
- Find en muffinsform frem, og det skal bare være den almindelige med 12 huller. Smør hullerne godt med solsikkeolie.
- Fordel indholdet fra skålen i de 12 huller, så de er fyldt op til kanten. Du skal ikke overfylde dem. Pres dem let sammen uden at mase.
- Slå æggene ud i skålen, og pisk dem sammen med mælk, oregano, salt og peber.
- Fordel æggemassen i hullerne med pasta og grøntsager.
- Bag nu pastaen i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft, hvor den skal have 25 minutter.
Tag den færdigbagte pasta ud og servér straks.

Comments
No Comments