Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Opskrifter › Sovs og sauce › Baconsmør

Baconsmør

billederesultat for baconsmør med persille
4.8 fra 10 stemmer
Gå til opskrift
Del gerne:
83
SHARES
FacebookMessenger83PinterestEmailSMS

En super nem opskrift på hjemmelavet baconsmør med persille, som du kan bruge til blandt andet bagte kartofler eller på en stegt bøf.

Baconsmør behøver næsten ikke nogen yderligere præsentation, og her er en opskrift, hvor smørret også er lavet med persille.

Baconsmørret anvendes i bagte kartofler, på bøffer og hvor du ellers synes det er lækkert. Og det er mange steder.

Se også disse smøropskrifter:

  • Brunet smør
  • Klaret smør eller ghee
  • Persillesmør

Opskrift på baconsmør

Baconsmør

newyorkerbyheart.com topbilledeMadens Verden
4.8 fra 10 stemmer
Vis favoritter
Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere
Forb. tid: 5 minutter min
Tilb. tid: 5 minutter min
Samlet tid: 10 minutter min
En super nem opskrift på hjemmelavet baconsmør med persille, som du kan bruge til blandt andet bagte kartofler eller på en stegt bøf.
Antal: 4 personer
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Ugens madplan fra Madens VerdenFind den aktuelle madplan her!

Ingredienser

  • 4 skiver bacon
  • 2 skalotteløg (finthakket)
  • 2 fed hvidløg (knust og finthakket)
  • 100 g smør (blødt)
  • 1 håndfuld persille (hakket)
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Steg bacon sprødt, lad det afdryppe på køkkenrulle og skær det i små stykker.
  2. Steg skalotteløg og hvidløg på en pande, til de bliver let gyldne, men pas på at de ikke får for meget.
  3. Rør det bløde smør med de små baconstykker, hakket persille og de to slags løg.
  4. Kom det på et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse.
  5. Læg det i køleskab til det skal bruges. Gerne mindst et par timer.

Næringsindhold

Kalorier211kcalKulhydrater3gProtein4gFedt21gMættet fedt13gFlerumættet fedt1gEnkelumættet fedt5gTransfedt1gKolesterol54mgNatrium513mgKalium59mgKostfibre0.5gSukker1gVitamin A710IUVitamin C3mgCalcium15mgJern0.2mg
Kræver medlemskab
Køb adgang 295,- pr. år Se alle fordele ved medlemskab

Få tilsendt opskriften på mail

Indtast din mail og klik send for at modtage opskriften på mail
Opskriften er nu på vej til din indbakke
Kom med din mening

Tips

Du kan med fordel lave dit baconsmør med persille god tid i forvejen.

Smørret har nemlig godt af et par timer på køl før brug.

Om
newyorkerbyheart.com topbillede
Madens Verden

Vi er glade for her på Madensverden at få lov til at viderebringe de lækre opskrifter fra bloggen Newyorkerbyheart.com. Bloggen blev startet af Birthe Lynggaard i 2006, hvor hun delte sin store kærlighed for bøger, rejser mv. og især mad. Birthe gik desværre, pga. sygdom, alt for tidligt bort i 2014 og bloggen har siden ligget stille hen. Vi, og Birthes efterladte, synes dog, at hendes opskrifter fortsat skal leve og vække inspiration. Til glæde og gavn.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • Mulighed for populært nyhedsbrev
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifter
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Kommentarer

    Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

  1. Claus skriver

    juli 09, 2021 at 4:55 pm

    Lækkert

    Svar

Mere inspiration

  • billede med peberrodscreme peberodsdressing
    Peberrodscreme (den bedste opskrift på peberrodsdressing)
  • billede med sauce jus
    Sauce jus (nem opskrift på den klassiske au jus)
  • billede med pisket smør
    Pisket smør (sådan laver du luftigt smør som på restaurant)
  • billede med peberrodssauce
    Peberrodssauce (nem opskrift på sovs med peberrod)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores PLUS-medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år

Vi håber du vil støtte op med det lille årlige beløb. Du kan dog fortsat bruge Madens Verden gratis med annoncer.

Bedømmelse

Your vote:




Bedøm her

A rating is required
A name is required
An email is required