En super nem opskrift på hjemmelavet baconsmør med persille, som du kan bruge til blandt andet bagte kartofler eller på en stegt bøf.
Baconsmør behøver næsten ikke nogen yderligere præsentation, og her er en opskrift, hvor smørret også er lavet med persille.
Baconsmørret anvendes i bagte kartofler, på bøffer og hvor du ellers synes det er lækkert. Og det er mange steder.
Opskrift på baconsmør
Ingredienser
- 4 skiver bacon
- 2 skalotteløg - finthakket
- 2 fed hvidløg - knust og finthakket
- 100 gram smør - blødt
- 1 potte persille - hakket
- friskkværnet peber
Sådan gør du
- Steg bacon sprødt, lad det afdryppe på køkkenrulle og skær det i små stykker.
- Steg skalotteløg og hvidløg på en pande, til de bliver let gyldne, men pas på at de ikke får for meget.
- Rør det bløde smør med de små baconstykker, hakket persille og de to slags løg.
- Kom det på et stykke bagepapir og rul det sammen til en pølse.
- Læg det i køleskab til det skal bruges. Gerne mindst et par timer.
Næringsindhold
Tips
Du kan med fordel lave dit baconsmør med persille god tid i forvejen.
Smørret har nemlig godt af et par timer på køl før brug.
Se også disse smøropskrifter:

Claus
Lækkert