• Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Søg
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Indeks
    • Brunch, morgenmad og frokost
    • Æggeretter
    • Grillmad
    • Opsamlinger
    • Sous vide
    • Drikkevarer
    • Drinks og cocktails
    • Vintest
  • Aftensmad
    • Forretter
    • Tilbehør
    • Sovs og sauce
    • Supper
    • Dessert
    • Vegetar
  • Airfryer
  • Kager
    • Brød
    • Snacks og søde sager
  • Madplan
  • Råvareguide
    • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Forside › Brunch, morgenmad og frokost › Baconsandwich med kylling og salat

Baconsandwich med kylling og salat

baconsandwich
Del gerne:
14
SHARES
FacebookMessenger14PinterestEmailSMSSubscribe

Opdateret:  20. juni 2023 - Udgivet:  20. december 2018

Se her hvordan du laver en lækker og hjemmelavet baconsandwich, der selvfølgelig indeholder masser af bacon, kylling, salat og tomater.

Baconsandwich er ikke kun god til en lækker frokost eller som hovedmåltid, den er også fremragende at have ved hånden, hvis du har tømmermænd.

Inspirationen kommer selvfølgelig fra den amerikanske BLT-sandwich. Hvor B'et står for bacon. L'et for lettuce (salat) og Tø'et for tomat. En vaskeægte klassiker.

Det brød du ser på billedet er mit velkendte grydebrød, der er utrolig nemt at bage. Og som altså også passer fremragende til en baconsandwich.

Du finder opskriften på verdens bedste grydebrød her - prøv det.

Bag eventuelt brødet dagen i forvejen, og rist skiverne i ovnen inden du skal bruge dem.

Du kan dog naturligvis og lave dine sandwiches med bacon af andet brød, herunder toastbrød.

Her skal du nok beregnet to skiver toastbrød pr. baconsandwich, hvor du med grydebrødet kan nøjes med en skiver, da skiverne er store og derfor deles på midten.

Men det kan du gøre som du synes.

Opskriften er beregnet til fire personer, hvor der er to stk. baconsandwich til hver.

De mætter nemlig rimelig godt.

Ingredienser til baconsandwich

8 store skiver grydebrød
24 skiver bacon
450 gram kyllingebryst
Paprika
Oregano
Hvidløgspulver
Salt
Peber
4 tomater
1 iceberg salat
Tomatketchup

Fremgangsmåde

  1. Brødet kan ristet, men det er ikke nødvendigt. Del skiverne på midten, hvis du bruger skiver af grydebrød. Smør eventuelt med lidt ketchup.
  2. Baconskiverne lægges på en bageplade med bagepapir, og steges cirka otte minutter ved 225 grader varmluft til de er sprøde. Lægges på køkkenrulle. Steg eventuelt baconskiverne over to omgange.
  3. Kyllingebryst steges sprøde på en varm pande i lidt olie, og krydres med paprika, oregano, hvidløgspulver, salt og peber. Cirka fem minutter på hver side, hvorefter kødet hviler fem minutter på et skærebræt.
  4. Skær kyllingebrystkødet i tynde skiver på skrå.
  5. Tomater skæres i tynde skiver, og iceberg skylles og plukkes groft.
  6. Fordel lidt iceberg på en skive brød, kom så lidt kylling og tre skiver bacon på og slut af med nogle skiver tomater.
  7. Læg låg på og klem forsigtigt sammen.
Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Følg os på Instagram

Besøg vores webshop

  • Forside Aftensmad

    Madens Verden Aftensmad

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden Airfryer

    Madens Verden Airfryer

    kr. 250,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden forklæde

    Madens Verden forklæde

    kr. 125,00
    Tilføj til kurv
  • Madens Verden mulepose

    Madens Verden mulepose

    kr. 50,00
    Tilføj til kurv

Nyeste indhold

Billede af grillede grøntsager.

Grillede grøntsager - sundt tilbehør lavet på grill

Billede af sauce gribiche med grønne asparges.

Sauce gribiche med grønne asparges

Billede af valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel.

Valnøddelagkage fra Svinkløv Badehotel

Ugens vine uge 23

Ugens vine, uge 23: Masser af vine til sommer og fest

Billede af mirin.

Mirin - fakta og alt du skal vide om den japanske risvin

Billede af ramen.

Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe

Forsiden lige nu

vegetar kødsovs uden kød
Vegetar kødsovs: En lækker pastasauce uden kød→ Se opskriften
Hyldeblomst
Hyldeblomst - sommerlige opskrifter og fakta→ Se opskriften
torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé
Torskekrebinetter med grøntsagsfrikassé→ Se opskriften
edamamesalat med tomat og dressing
Simpel edamamesalat med tomat og agurk→ Se opskriften
Billede resultat for jordbær parfait
Jordbær parfait - nem jordbæris uden ismaskine→ Se opskriften
Billede af ramen.
Ramen - nem og lækker opskrift på japansk suppe→ Se opskriften
billede til Sund aftensmad
Sund aftensmad - nemme og lækre retter→ Se opskriften
Kylling med blomkål i fad er en nem ret, hvor du også kommer porrer og gulerødder i fadet sammen med fløde og bouillon. Retten kan nydes som den er, eller serveres med ris eller pasta. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Kylling med blomkål, porrer og gulerødder i fad→ Se opskriften
salat med laks og ærter
Salat med laks og ærter→ Se opskriften
kartoffelsalat med asparges
Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing→ Se opskriften

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik
Følg med her
Instagram
Facebook
Youtube

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden nu
OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her
Eller fortsæt gratis med annoncer her