Madens Verden

Søg
  • Login
    • Login
    • Bliv medlem
    • Selvbetjening
    • Log ud
  • Konto
    • Favoritliste
    • Selvbetjening
    • Log ud
logo til madens verden
  • Opskrifter
    • Aftensmad
    • Brød
    • Kager
    • Airfryer
    • Æggeretter
    • Tilbehør
    • Dessert
  • Populære
  • Inspiration
  • Madplaner
  • Råvareguide
  • Viden om mad
  • Shop
  • PLUS
Madens Verden › Aftensmad › Nemt baconfad med kartofler og broccoli

Nemt baconfad med kartofler og broccoli

baconfad med kartofler og broccoli
Del gerne:
110
SHARES
FacebookMessenger110PinterestEmailSMS

Her er en nem og hurtig opskrift på baconfad, der trods navnet faktisk også indeholder masser af sunde grøntsager. Baconfadet er en alt-i-en ret til ovnen.

Baconfad er en nem hverdagsret med masser af smag, og det indeholder både masser af bacon og grøntsager.

Bacon blandes nemlig med blandt andet kartofler og broccoli, og derfor er det en såkaldt alt-i-et fad, der altså er både hurtigt og nemt at lave.

Indhold og fyld kan du variere som du synes, og retten kan laves med eller uden mozzarella. Det er ikke så afgørende.

Opskriften er beregnet som hovedret til fire personer.

Ingredienser til baconfad

300 gram små kartofler
1 lille broccoli
300 gram bacon
1 bundt forårsløg
1 rød peberfrugt
3 deciliter madlavningsfløde
2 teskefulde sennep
Frisk rosmarin
Salt og peber
150 gram mozzarella

Fremgangsmåde

  1. De små kartofler vaskes og skæres i kvarte, hvorefter de kommes i en gryde med letsaltet vand. Koges cirka 10 minutter, så de næsten er møre. Måske et par minutter mere.
  2. Broccoli skæres i mindre buketter, og koges med kartofler de sidste 2-3 minutter. Hæld vandt fra kartofler og broccoli og kom dem i et ildfast fad.
  3. Forvarm ovnen til 200 grader over- og undervarme.
  4. Bacontern steges sprøde på panden. Forårsløg snittes i tynde skiver og peberfrugt i små tern. Steges med bacon i 15 sekunder til sidst, hvorefter det hele kommes i fadet til kartofler og broccoli.
  5. Madlavningsfløde, sennep og en lille håndfuld friskhakket rosmarin blandes sammen og krydres med lidt salt og peber. Hældes i dit baconfad, hvor det hele nu forsigtigt vendes sammen.
  6. Skiver af mozzarella fordeles over fadet, som stilles i ovnen, og her skal have cirka 20 minutter.

Servering

Baconfad kan selvfølgelig nydes som er, for det er som sagt en alt-i-en ret, der er lige til at spise.

Du kan dog med fordel servere et stykke brød til, og her kan du gøre dig som mesterbager ved at lave mine nemme kærnemælksbrød.

Se også mine opskrifter på:

Det skønne kartoffelfad

Kartofler og kylling i fad

Kartoffelgryden

Om Holger
holger rørby madsen madens verden
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Jeg tror alle kan lave god mad med almindelige ingredienser - også på kort tid. Det handler om gode opskrifter, der er skrevet så alle kan forstå dem. Det får du her på Madens Verden.
  • Ingen reklamer og annoncer
  • Gratis app uden annoncer
  • 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
  • Adgang til den populære favoritliste
  • Adgang til at printe opskrifterne
  • Bemærk: Ingen bindingsperiode
Køb adgang 295,-
(Pris er for medlemskab i et HELT år)

Comments

No Comments

Del dine ideer og tanker med os andre her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Påkrævede felter er markeret *

Mere inspiration

  • Billede af grønkålsgryde.
    Grønkålsgryde (hurtig gryderet med grønkål, kylling og gulerod)
  • Billede af okonomiyaki pandekage.
    Okonomiyaki - japansk madpandekage
  • Billede af kødboller med gulerod og pasta i gulerodssauce.
    Kødboller med gulerod (og pasta i lækker gulerodssauce)
  • Billede af torsk med pesto.
    Torsk med pesto (hurtig og lækker fiskeret til hele familien)

Anmeldelser af Madens Verden

Rigtig mange brugere er meget glade for Madens Verden, og vi sætter også pris på at høre, hvad du synes. Skriv gerne, hvad du bruger Madens Verden til - og hvorfor du er så glad for siden. På forhånd tak.

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Bliv medlem nu. Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må altid gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!

Slip for reklamer - bliv støttemedlem af Madens Verden

madens verden logo opskrifter på god mad

Du slipper for reklamer, kan gemme og printe opskrifter, og modtage vort populære nyhedsbrev.

OBS: Vi har ingen bindingsperiode! Og vi elsker vores medlemmer.

Bliv medlem her for kun 295 kr. for et HELT år
Eller fortsæt gratis med annoncer.