Ananassalat
Fremgangsmåde
- 75 g rucola skylles grundigt i koldt vand, og slynges derefter tør. Du kan eventuelt lade rucolaen trække i det kolde vand i 30 minutter, og tilsætte lidt citronsaft. Det gør rucola endnu mere lækker, men det er ikke nødvendigt. Fordel rucolaen i et fad.
- 1 rød peberfrugt klargøres og skæres i tynde strimler, der lægges over rucolaen.
- 0,5 agurk deles på langs, hvorefter den snittes i tynde skiver.
- 1 lille ananas skæres i to centimeter tykke skiver, hvorefter både ydersiden og den hårde kerne skæres fra. Resten deles i mundrette stykker, der fordeles jævnt i salatskålen.
- Dryp til sidst med lidt olivenolie og friskpresset citronsaft, og så er din ananassalat klar servering.
Opskrift på ananassalat
Prøv lige denne skønne ananassalat, for ananas er god i salatskålen.
Ananas er både sund og har en god friskhed og saftighed, som gør sig godt sammen med blandt andet rucola, men her er også tilsat lidt peberfrugt og agurk.
Som altid kan du jo variere mængden af de enkelte ingredienser som det passer dig. Det kommer sig ikke så nøje.
Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.
Se flere opskrifter:
- Koteletter med ananas
- Kylling med ananas i fad
- Asiatisk kyllingegryde med ananas
- Hvidkålssalat med ananas, gulerødder og rosiner
- Ingen reklamer og annoncer
- Gratis app uden annoncer
- Mulighed for populært nyhedsbrev
- 5% rabat på Madens Verdens kogebøger
- Adgang til den populære favoritliste
- Adgang til at printe opskrifter
- Bemærk: Ingen bindingsperiode




Holger Rørby Madsen skriver
Tak fordi du bruger min opskrift på ananassalaten. Jeg bliver glad for at høre din mening om den her.