• Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madens Verden
Madens Verden giver dig de bedste opskrifter på alt fra chokoladekage og kanelnegle til æggekage, frikadeller og meget andet. Du finder flere tusinde opskrifter, og alle er nemme og forklarende at gå til.
MENUMENU
  • Login
    • Login
    • Opret bruger
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Mad
  • Kage
  • Jul
  • Airfryer
  • Dagens opskrift
  • Madplan
  • PLUS
  • Kogebog

Alt i en gryde med kylling, perlespelt og æblemost

Holger Rørby Madsen
Alt i en gryde med kylling, perlespelt og æblemost er en dejlig og nem ret med masser af smag. Serveres gerne med godt brød til. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.
Madens Verden: Forside › Opskrifter › Kylling

Oversigt over indhold

  1. Alt i en gryde med kylling er en dejlig opskrift med bla. perlespelt og æblemost. En let gryderet, som både er skøn aftensmad og nem gæstemad.
  2. Opskrift på alt i en gryde med kylling
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du
  5. Næringsindhold
  6. Note
5 fra 4 stemmer
Gå til opskrift

Alt i en gryde med kylling er en dejlig opskrift med bla. perlespelt og æblemost. En let gryderet, som både er skøn aftensmad og nem gæstemad.

Denne alt i en gryde med kylling er en opskrift, der måske smager meget bedre end du nok regner med.

Det er faktisk en virkelig dejlig og sund ret med masser af smag, og alligevel er den ret nem at lave.

Her koges kyllingekød sammen med perlespelt i æblemost og bouillon, og der tilsættes også blandt andet asparges og spinat.

Retten er beregnet til fire personer som en hovedret.

Se også disse opskrifter:

  • Langtidsstegte revelsben med æblemost
  • Salat med perlespelt, tomat, agurk og peberfrugt
  • Perlespelt med grillede grøntsager - tilbehør til grill
  • Kylling med perlespelt og sprød salat
  • Langtidsstegt svinebryst med øl og æblemost

Opskrift på alt i en gryde med kylling

5 fra 4 stemmer
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Ingredienser

  • 2 små rødløg - finthakket
  • smør - til stegning
  • 450 gram kylling - brystfilet i mindre stykker
  • 1 fennikel - snittet nogenlunde fint
  • 3 deciliter æblemost
  • 4 deciliter vand
  • 2 bouillonterninger - høns
  • 200 gram perlespelt - gerne parboiled spelt
  • 1 bundt grønne asparges - i mundrette stykker
  • 50 gram babyspinat
  • 1 spiseskefuld engelsk sauce
  • 1 citron - friskpresset citronsaft
  • salt og friskkværnet peber
Tilføj til indkøbslisteSe din indkøbsliste her Send indkøbsliste til din mobil
Undgå at skærmen slukker

Sådan gør du

  • Rødløg sauteres af i lidt smør i en god stegegryde, men uden at tage farve.
  • Derefter tilsættes kylling i tern, og her brunes kødet godt af i et par minutter.
  • Tilsæt fennikel og lad det svitse med et minut mere, hvorefter du tilsætter æblemost. Koges op.
  • Kom så vand og bouillonterninger ved, læg låg på gryden og lad retten simre i ca. 15 minutter. Du behøver ikke røre i det undervejs.
  • Perlespelt skylles under den kolde hane, og kommes i gryden efter 15 minutter. Koges nu ca. 10-15 minutter - eller indtil perlespeltkernerne er møre. Se den anbefalede kogetid på posen med perlespelt, da den kan variere en del. Jeg bruger parboiled spelt.
  • Når perlespelten er mør, tilsættes asparges i mundrette stykker sammen med babyspinat, og retten simre 2-3 minutter. De grønne asparges må gerne have lidt bid.
  • Smag din alt i en gryde med kylling til med lidt engelsk sauce, friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber. Pas dog på med saltet, da retten i forvejen er godt saltet med bouillonen.

Næringsindhold

Næringsindhold
Alt i en gryde med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Mangler du en opskrift?Find alle vores opskrifter - klik her!
Kom med din mening

Note

Alt i en gryde med kylling og perlespelt serveres straks, og retten må gerne være godt varm.

Bør serveres med et godt stykke brød til, evt. hjemmebagte surdejsboller, der skæres i skiver.

Her finder du alle opskrifter med kylling på Madens Verden.

Er du også træt af reklamer?Bliv plus medlem i dag!
  • DEL GERNE:  
  • 167
  • 8
  • 7
  • 1
  • 1
  • 7
  • Delt
Om Holger
Holger Rørby Madsen

Jeg hedder Holger, og er manden bag Madens Verden. Med omkring 2 mio. brugere hver måned er madensverden.dk et af Danmarks største madmedier, og her får du tusindvis af opskrifter, masser af viden om mad og råvarer, bageskole, alt om sous vide og meget mere. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål.

Idéer til aftensmad
Savner du inspiration til, hvad du skal lave til aftensmad? Så klik her og få et forslag til, hvad du kan lave. Klik igen og igen - indtil du finder lige det, du har lyst til.

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Skriv din kommentar her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

« Rommarinerede jordbær med mynte
KETO rugbrød fuld af kerner og med ost »

Populært indhold lige nu

gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på en god gryderet

Hindbærsnitter er klassiske kager, der laves med to lag mørdej og hindbærmarmelade i midten. Pyntes med glasur, og så har du den lækreste hindbærsnitte. Foto: Holger Rørby Madsen, Madensverden.dk.

Hindbærsnitter - opskrift på genfersnitte

billederesultat for hakkebøffer i ovn

Hakkebøffer i ovn med bløde løg og brun sovs

billede med kanelkage

Kanelkage med chokoladeglasur

Se mere populært indhold

Primær Sidebar

5 fra 4 stemmer
Giv stjerner eller kommentér her
RetAftensmad
KøkkenDansk
Arbejdstid: 15 minutter minutter
Tilberedning: 30 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
Mængde: 4 personer
[favorite_button]
Vis favoritter Print opskriften
Gem opskriften
Print opskriften
Kræver medlemskab - læs mere

Nyeste opskrifter og artikler

  • Gulerodsbrud - opskrift på luftige brød med gulerod
  • Hjemmelavet gullaschsuppe fra Ungarn
  • Julekage med lækre julekrydderier
  • Stegte nudler med æg og kylling
  • Ny kontrol: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
  • Laks med blomkål og dild
  • Fedtkager - opskrift på sønderjyske fedtnødder
  • Ugens vine: 20 bud på en julevin
  • Laks i karrysauce med spidskål og gulerødder
  • Toblerone cookies - nem opskrift på 20 minutter

Footer

Om Madens Verden

Madens Verden udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Kontakt

Mail: hej@madensverden.dk

Læs mere om Madens Verden her

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.
Katrine Rørby Madsen, redaktionschef
Karen Seneca, journalist
Jan Sørensen, vinkender

Madens Verden PLUS

Undgå reklamer, når du bruger opskrifterne, og få din egen favoritliste. Samtidig støtter du op om den fortsatte udvikling af Madens Verden. Tak.

Rettigheder

Kopiering fra Madens Verden må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på Madens Verden.

Cookie indstillinger Cookie & Privatlivspolitik

Copyright: Madens Verden!